Hayvan Ambulansı yaralı güvercine kanat oldu

12.08.2020 - 13:18, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2345+ kez okundu.

Hayvan Ambulansı yaralı güvercine kanat oldu

Hayvan dostu İzmit Belediyesi, Körfez Mahallesi’nde bir evin balkonuna düşen yaralı güvercini teslim alarak, ilk müdahalesini Hayvan Ambulansında yaptı.

Sokak hayvanlarına yönelik önemli çalışmalar yapan İzmit Belediyesi, geçtiğimiz haftalarda bünyesine kattığı Hayvan Ambulansıyla yaralı bir güvercinin ilk tedavisini yaptı.  Hayvansever Gazeteci Mevlüt Soysal'ın haber vermesiyle, Körfez Mahallesi’ndeki evinin balkonuna düşen güvercin için anında harekete geçen ekipler, Veteriner Hekim Mustafa Cengiz'in kontrolünde hayvan ambulansıyla bölgeye intikal ederek yaralı güvercini teslim aldı. İlk müdahale ambulansta yapıldı  İzmit Belediyesi Veterineri Mustafa Cengiz, yaralı güvercine ilk tedaviyi acil müdahale ekipmanları bulunan hayvan ambulansında yaptı. Yaralı güvercin ilk müdahalenin ardından Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’ne teslim edildi. Ekipler, yaralı sokak hayvanları için 444 41 00 ve 318 00 00 numaralı telefonları arayarak, ücretsiz hizmet alınabileceğini hatırlattı.

İlk müdahale ambulansta yapıldı