İBB'ye Uluslararası Stevie Ödülü

GÜNDEM 25.09.2020 - 14:31, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2276+ kez okundu.

İBB'ye Uluslararası Stevie Ödülü

İBB’nin COVID-19 pandemisine karşı ilk günden itibaren koordineli şekilde sürdürdüğü çalışmalara bir ödül daha geldi. İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı Yerinde Çözüm, Mobil İletişim Noktaları ve 153 Çağrı Merkezi ekipleri, dünyanın en saygın yarışma organizasyonlarından biri kabul edilen ‘Stevie Uluslararası İşletme Ödülleri COVID-19 Reaksiyonları’ ana kategorisinde, gümüş ödüle layık görüldü. İBB, etkin halkla ilişkiler faaliyetleriyle, Avrupa ülkeleri arasında gümüş ödüle hak kazanan tek ülkeden tek kurum olmayı başardı. COVID-19 pandemi sürecinde toplumsal dayanışma ruhunu harekete geçirmek ve salgınla mücadele etmek amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hayata geçirilen, “Birlikte Başaracağız” kampanyası, Stevie Ödülleri’nde “En Değerli Kar Amacı Gütmeyen Reaksiyon” alt kategorisinde yarıştı.