II. Tarladan Hasada Aromaterapi Eğitim Festivali Düzenleniyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2019 - 20:42, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 7400+ kez okundu.

II. Tarladan Hasada Aromaterapi Eğitim Festivali Düzenleniyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı olarak Burhaniye'de faaliyet gösteren Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi’nde (BAÇEM) 28 - 29 - 30 Haziran 2019 tarihlerinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan "Tarladan Hasada Aromaterapi Eğitim Festivali"ne tüm halkımız davetlidir. Festival; ıtır ve lavanta bitki hasadı, distilasyon, bitki toplama, stand ziyareti, atölye çalışmaları, eğitim seminerleri, konser ve Kazdağları programı ile dolu dolu geçecek olup, festivale katılım ücretsizdir. (Konaklama, yemek ve ulaşım katılıcılara aittir.) Festival süresi boyunca Burhaniye merkezden ve Edremit otogardan BAÇEM'e servis olacaktır.