İstanbul'da "Sokak'ta Sanat Var" etkinlikleri başladı

24.07.2020 - 16:32, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2165+ kez okundu.

İstanbul'da "Sokak'ta Sanat Var" etkinlikleri başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı’nın sanatçılara destek olmak ve İstanbulluları sanatla buluşturmak için düzenlediği “Sokak’ta Sanat Var” etkinlikleri devam ediyor.

Çocuklar ve yetişkinler için oluşturulan program bu hafta Kartal Çamlık Parkı, Çatalca Kiptaş Konutları, İBB Sancaktepe Ormanı ve Küçükçekmece Kanarya Sahil Parkı’nda 25 Temmuz Cumartesi ve 26 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek. Pandemi önlemlerine göre düzenlenen ve İstanbul’un gösteri alanlarına uzak bölgelerini sanatla buluşturmayı amaçlayan etkinlikler,Ekim ayına kadar farklı noktalarda devam edecek.