Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

İyiliğin Başkenti: Ankara

GÜNDEM 18.11.2020 - 17:26, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1116+ kez okundu.
 

İyiliğin Başkenti: Ankara

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “iyilik bulaşıcıdır” anlayışla pandemi sürecinde vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmetlere devam ediyor. İnsan odaklı projeleri hayata geçiren Başkan Yavaş son olarak sosyal medya hesapları üzerinden karantina sürecinde olan tüm vatandaşların 15 günlük kahvaltı ve akşam yemeklerini ücretsiz olarak karşılayacaklarını açıkladı. Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar Başkent 153 ya da “0530 010 0750” numarayı arayarak, eczane gibi acil ihtiyaçlar için ise Başkent 153 üzerinden talepte bulunabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi toplumsal dayanışma örneklerine bir yenisini daha ekledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruyla pandemi sürecinde karantina altında olan vatandaşlara talep etmeleri halinde ücretsiz günlük kahvaltı ve akşam yemeği hizmeti verileceğini açıkladı. İyilik bulaşıyor Koronavirüs salgınıyla mücadelesini 7/24 sürdüren ve kent genelinde önlemlerini artıran Büyükşehir Belediyesi, insan odaklı çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlar başta olmak üzere koronavirüs salgını nedeniyle işlerini kaybedenlere, sağlık çalışanlarına ve yardıma muhtaç vatandaşlara ücretsiz sıcak yemek dağıtımını sürdüren Büyükşehir Belediyesi şimdi de Covid-19 nedeniyle evlerinde karantinada olan vatandaşların 15 günlük kahvaltı ve akşam yemeklerini ücretsiz olarak karşılayacak. “İyilik bulaşıcıdır” anlayışını Başkent’te her geçen gün daha da yaygınlaştıran Başkan Yavaş, vatandaşlara şu sözlerle seslendi: “Değerli hemşehrilerim, Covid-19 nedeniyle evde karantinada olan ve gıda temininde zorlanan tüm vatandaşlarımızın kahvaltı ve akşam yemeklerini karşılamaya başlıyoruz. İhtiyaç halinde ‘0530 010 07 50’ numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. Dayanışmayla iyileşeceğiz.” BELPA Mutfağı'nda hijyenik paketler halinde hazırlanıyor  Başkent 153 ya da “0530 010 0750” numaralı telefonu arayan vatandaşlar için Büyükşehir Belediyesi BELPA Mutfağında hijyenik paketler halinde hazırlanan kahvaltı ve üç çeşit sıcak yemek ücretsiz olarak belediye araçlarıyla ulaştırılıyor. Karantina altındaki vatandaşlara yönelik yeni hizmet için yoğun talep aldıklarını belirten BELPA Genel Müdürü Ramazan Değerli, şu bilgileri paylaştı: “Daha önce 65 yaş üstü vatandaşlarımız ile engelli vatandaşlarımıza yemek hizmetine başlamıştık. Covid-19 salgınının günümüzdeki artışını göz önüne alarak hasta vatandaşlarımızın da yemek ihtiyaçlarını karşılamaya başladık. Kampanyaya yeni başlamış olmamıza rağmen şu anda günlük 2 bin hastamıza yemek gönderiyoruz. Bu sayının giderek artacağını düşünüyoruz. Bütün tedbirlerimizi aldık, çalışma programlarımız hazır. Hastalarımıza kahvaltı ve üç çeşit sıcak yemeklerini ulaştırıyoruz. Sahadayız, hastalarımızın yanındayız.” Başkan Yavaş: "Acil ihtiyaçlarınızda da yanınızdayız” Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, devam eden salgın süreci nedeniyle acil ihtiyaçları olan vatandaşların da bu ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi. Yeni uygulama ile ilgili sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımda bulunan Başkan Yavaş, “Covid-19 tedbirleri gereğince alınan kararlar doğrultusunda eczane gibi acil ihtiyaçlarınızı karşılamak için ekiplerimiz her an hazır durumdadır. İhtiyaç halinde Başkent 153 hattımızdan bize ulaşabilirsiniz” dedi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “iyilik bulaşıcıdır” anlayışla pandemi sürecinde vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmetlere devam ediyor. İnsan odaklı projeleri hayata geçiren Başkan Yavaş son olarak sosyal medya hesapları üzerinden karantina sürecinde olan tüm vatandaşların 15 günlük kahvaltı ve akşam yemeklerini ücretsiz olarak karşılayacaklarını açıkladı. Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar Başkent 153 ya da “0530 010 0750” numarayı arayarak, eczane gibi acil ihtiyaçlar için ise Başkent 153 üzerinden talepte bulunabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi toplumsal dayanışma örneklerine bir yenisini daha ekledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruyla pandemi sürecinde karantina altında olan vatandaşlara talep etmeleri halinde ücretsiz günlük kahvaltı ve akşam yemeği hizmeti verileceğini açıkladı.

İyilik bulaşıyor

Koronavirüs salgınıyla mücadelesini 7/24 sürdüren ve kent genelinde önlemlerini artıran Büyükşehir Belediyesi, insan odaklı çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

65 yaş üstü ve engelli vatandaşlar başta olmak üzere koronavirüs salgını nedeniyle işlerini kaybedenlere, sağlık çalışanlarına ve yardıma muhtaç vatandaşlara ücretsiz sıcak yemek dağıtımını sürdüren Büyükşehir Belediyesi şimdi de Covid-19 nedeniyle evlerinde karantinada olan vatandaşların 15 günlük kahvaltı ve akşam yemeklerini ücretsiz olarak karşılayacak.

“İyilik bulaşıcıdır” anlayışını Başkent’te her geçen gün daha da yaygınlaştıran Başkan Yavaş, vatandaşlara şu sözlerle seslendi:

“Değerli hemşehrilerim, Covid-19 nedeniyle evde karantinada olan ve gıda temininde zorlanan tüm vatandaşlarımızın kahvaltı ve akşam yemeklerini karşılamaya başlıyoruz. İhtiyaç halinde ‘0530 010 07 50’ numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. Dayanışmayla iyileşeceğiz.”

BELPA Mutfağı'nda hijyenik paketler halinde hazırlanıyor 

Başkent 153 ya da “0530 010 0750” numaralı telefonu arayan vatandaşlar için Büyükşehir Belediyesi BELPA Mutfağında hijyenik paketler halinde hazırlanan kahvaltı ve üç çeşit sıcak yemek ücretsiz olarak belediye araçlarıyla ulaştırılıyor.

Karantina altındaki vatandaşlara yönelik yeni hizmet için yoğun talep aldıklarını belirten BELPA Genel Müdürü Ramazan Değerli, şu bilgileri paylaştı:

“Daha önce 65 yaş üstü vatandaşlarımız ile engelli vatandaşlarımıza yemek hizmetine başlamıştık. Covid-19 salgınının günümüzdeki artışını göz önüne alarak hasta vatandaşlarımızın da yemek ihtiyaçlarını karşılamaya başladık. Kampanyaya yeni başlamış olmamıza rağmen şu anda günlük 2 bin hastamıza yemek gönderiyoruz. Bu sayının giderek artacağını düşünüyoruz. Bütün tedbirlerimizi aldık, çalışma programlarımız hazır. Hastalarımıza kahvaltı ve üç çeşit sıcak yemeklerini ulaştırıyoruz. Sahadayız, hastalarımızın yanındayız.”

Başkan Yavaş: "Acil ihtiyaçlarınızda da yanınızdayız”

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, devam eden salgın süreci nedeniyle acil ihtiyaçları olan vatandaşların da bu ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi.

Yeni uygulama ile ilgili sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımda bulunan Başkan Yavaş, “Covid-19 tedbirleri gereğince alınan kararlar doğrultusunda eczane gibi acil ihtiyaçlarınızı karşılamak için ekiplerimiz her an hazır durumdadır. İhtiyaç halinde Başkent 153 hattımızdan bize ulaşabilirsiniz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.