İzmit Belediyesi Akay’ın ismini, spor salonunda yaşatacak

10.05.2020 - 14:29, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3259+ kez okundu.

İzmit Belediyesi Akay’ın ismini, spor salonunda yaşatacak

Gerçekleştirdiği etkinliklerle İzmit’te yitirdiğimiz birçok ismi unutturmayan İzmit Belediyesi, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden spor basınının duayen isimlerinden Ahmet Akay’ın ismini, bir spor salonuna vererek yaşatacak

Gerçekleştirdiği etkinliklerle kente mâl olmuş isimleri tekrar hatırlatarak unutturmayan İzmit Belediyesi, uzun yıllardır Kocaeli Gazetesinde spor muhabiri olarak görev yapan ve geçtiğimiz günlerde 64 yaşında vefat eden Ahmet Akay’ın ismini, bir spor salonuna verme kararı aldı. Alınan kararın ardından Akay’ın ismi, önümüzdeki günlerde İzmit Belediyesine ait bir spor salonuna verilerek, yaşatılacak. İki çocuk babasıydı Uzun yıllardır Kocaeli Gazetesinde spor muhabiri olarak görev yapan Ahmet Akay, geçtiğimiz hafta içi geçirdiği kalp krizi sonrası hayata gözlerini yummuştu. Basın camiasının sevilen isimlerinden olan Akay, Özgen ve Özlem isminde iki çocuk babasıydı. Alınan kararın ardından Akay’ın isminin hangi spor salonuna verileceği, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

İki çocuk babasıydı