Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

İzmit Belediyesi'nden yeşil siyahlılara özel yarışma

SPOR 04.07.2020 - 09:00, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2687+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi'nden yeşil siyahlılara özel yarışma

İzmit Belediyesi, Kocaelispor’un şampiyonluk coşkusunu perçinlemek için, Kocaelispor tarihiyle ilgili bilgi yarışması düzenleyecek

İzmit Belediyesi Kocaelispor’un şampiyonluğunun hemen ardından düzenleyeceği bilgi yarışmasında taraftarları bir araya getirecek.  Kocaelispor’un tarihinden kesitlerin sorulacağı ve Kocaelispor camiasından çok özel isimlerin katılacağı program Temmuz’un ikinci haftası sosyal medya hesaplarından gösterime girecek. Şampiyonluklar, kupalar, zaferler 1966 yılından günümüze kadar olan süre içinde takımın aldığı dereceler, şampiyonluklar, kupalar gibi birçok bilginin sorulacağı yarışmada, bugüne kadar forma giyen futbolcular, teknik heyet, yöneticiler ve başkanlar hakkında da sorular yer alacak. Birbirinden özel soruların yer alacağı yarışmaya, dileyen tüm Kocaelispor taraftarı katılabilecek. Canlı olarak yayınlanacak Yarışmaya katılanlara çeşitli hediyeler verilecek. 5 gün sürecek olan yarışmada, her günün birincilerinin yarışacağı özel final yarışması düzenlenecek. İzmit Cumhuriyet Parkı (Çocuk Parkı) içinde bulunan amfi tiyatro alanında yüz yüze yapılacak ve İzmit Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak yarışma, 13 Temmuz Pazartesi günü saat 20:00’da başlayacak. Kocaelispor camiasının yakından tanıdığı isimlerin jürilik yapacağı yarışmada 1 yarışmacıya en fazla 5 soru sorulacak. Yarışmaya katılmak için whatsapp hattına kayıt olun Yarışmacılar her soruyu bildiğinde farklı hediyeler kazanacak. Büyük finali kazanan yarışmacının hediyesi şimdilik sürpriz olarak tutuluyor. Yarışmaya katılmak isteyenlerin İzmit Belediyesi WhatsApp hattı olan 05321664141 numaralı telefona mesaj atması gerekiyor. Mesajda Kocaelispor bilgi yarışmasına katılmak istediğini belirtip adını, soyadını ve telefon numarasını belirtmesi yeterli olacak.
İzmit Belediyesi, Kocaelispor’un şampiyonluk coşkusunu perçinlemek için, Kocaelispor tarihiyle ilgili bilgi yarışması düzenleyecek

İzmit Belediyesi Kocaelispor’un şampiyonluğunun hemen ardından düzenleyeceği bilgi yarışmasında taraftarları bir araya getirecek.  Kocaelispor’un tarihinden kesitlerin sorulacağı ve Kocaelispor camiasından çok özel isimlerin katılacağı program Temmuz’un ikinci haftası sosyal medya hesaplarından gösterime girecek.

Şampiyonluklar, kupalar, zaferler

1966 yılından günümüze kadar olan süre içinde takımın aldığı dereceler, şampiyonluklar, kupalar gibi birçok bilginin sorulacağı yarışmada, bugüne kadar forma giyen futbolcular, teknik heyet, yöneticiler ve başkanlar hakkında da sorular yer alacak. Birbirinden özel soruların yer alacağı yarışmaya, dileyen tüm Kocaelispor taraftarı katılabilecek.

Canlı olarak yayınlanacak

Yarışmaya katılanlara çeşitli hediyeler verilecek. 5 gün sürecek olan yarışmada, her günün birincilerinin yarışacağı özel final yarışması düzenlenecek. İzmit Cumhuriyet Parkı (Çocuk Parkı) içinde bulunan amfi tiyatro alanında yüz yüze yapılacak ve İzmit Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak yarışma, 13 Temmuz Pazartesi günü saat 20:00’da başlayacak. Kocaelispor camiasının yakından tanıdığı isimlerin jürilik yapacağı yarışmada 1 yarışmacıya en fazla 5 soru sorulacak.

Yarışmaya katılmak için whatsapp hattına kayıt olun

Yarışmacılar her soruyu bildiğinde farklı hediyeler kazanacak. Büyük finali kazanan yarışmacının hediyesi şimdilik sürpriz olarak tutuluyor. Yarışmaya katılmak isteyenlerin İzmit Belediyesi WhatsApp hattı olan 05321664141 numaralı telefona mesaj atması gerekiyor. Mesajda Kocaelispor bilgi yarışmasına katılmak istediğini belirtip adını, soyadını ve telefon numarasını belirtmesi yeterli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.