İzmit’in parklarında rengârenk çiçekler açtı

17.06.2020 - 11:32, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2965+ kez okundu.
 

İzmit’in parklarında rengârenk çiçekler açtı

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İzmit’in birçok parkında peyzaj çalışmaları ve çiçek ekimi gerçekleştirdi. Açan çiçeklerle parklar rengârenk bir görünüme kavuştu.

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Sabri Yalım Parkı, Yeni Cuma Parkı, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anıt Parkı ve Kınalı Asker Parkı başta olmak üzere birçok parkta peyzaj, çevre düzenlemesi ve çiçek ekimi gerçekleştirdi. Titiz bir çalışmayla bakım çalışmalarını yürüten ekipler İzmit’in parklarını yaza hazır bir hale getirdi. Yüzlerce çiçek ekildi Parkların çeşitli noktalarına çiçekler eken İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bakım çalışmalarını özenli bir şekilde gerçekleştirdi. Peyzaj ve çevre düzenlemesinin yanı sıra rengârenk ekilen yüzlerce çiçekle birlikte İzmit’in parklarında göze hoş gelen renkli görüntüler oluştu.  
İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İzmit’in birçok parkında peyzaj çalışmaları ve çiçek ekimi gerçekleştirdi. Açan çiçeklerle parklar rengârenk bir görünüme kavuştu.

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Sabri Yalım Parkı, Yeni Cuma Parkı, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anıt Parkı ve Kınalı Asker Parkı başta olmak üzere birçok parkta peyzaj, çevre düzenlemesi ve çiçek ekimi gerçekleştirdi. Titiz bir çalışmayla bakım çalışmalarını yürüten ekipler İzmit’in parklarını yaza hazır bir hale getirdi.

Yüzlerce çiçek ekildi

Parkların çeşitli noktalarına çiçekler eken İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bakım çalışmalarını özenli bir şekilde gerçekleştirdi. Peyzaj ve çevre düzenlemesinin yanı sıra rengârenk ekilen yüzlerce çiçekle birlikte İzmit’in parklarında göze hoş gelen renkli görüntüler oluştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.