Kadın ve Aile Müdürlüğü'nden ziyaretler

16.10.2020 - 15:22, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 2197+ kez okundu.

Kadın ve Aile Müdürlüğü'nden ziyaretler

Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğünü (ŞÖNİM) ve Yeşilay Danışma Merkezini (YEDAM) ziyaret etti. Kadına yönelik şiddetle mücadelede farkındalığını artırmak amacıyla yapılabilecek olan projelerin görüşüldüğü ziyarette Yalova Belediye Meclis Üyesi Melahat Yalçın ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Afitab Küçüközdemir yer aldı. Yasal hakların kadınlara anlatıldığı, her türlü hukuki, psikolojik ve sosyal desteğinin de verildiği merkez olan ŞÖNİM ile Kadın ve Aile Müdürlüğünün gerçekleştireceği çalışmalar ile kadınların haklarını daha detaylı öğrenmeleri ve yalnız olmadıklarını bilmeleri amaçlanıyor. YEDAM’de ziyaret edildi Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ilimizde sigara, alkol ve madde bağımlıları ile yakınlarının ücretsiz psikolojik destek alabilecekleri Yeşilay Danışma Merkezini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Ziyarette ortak yapılabilecek çalışmalarda görüşülerek istişarelerde de bulunuldu.

YEDAM’de ziyaret edildi