Karaca sayesinde engelsiz bir yaşam sürdürülüyor

25.06.2020 - 14:14, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2213+ kez okundu.

Karaca sayesinde engelsiz bir yaşam sürdürülüyor

Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi Aydoğan Arslanca, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya seçimde kendilerine verdiği sözü tuttuğu için teşekkür mesajı yayınladı.

Aydoğan Arslanca, Karaca’ya Türkiye Sakatlar Derneği resmi sosyal medya hesaplarından teşekkür mesajı yayınladı. Fethiye Belediyesi, AYDEM ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Foça Mahallesi’nde gerçekleştirdiği hem alt yapı ve hem de üst yapı çalışmaları takdirle karşılanmaya devam ediliyor. Bu kapsamda Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, engellilere yönelik yapılan projelerden dolayı Karaca’ya teşekkür etti. Aydoğan Arslanca şu mesajı yayınladı; “Fethiye Belediye Başkanımız Sayın Alim Karaca, seçim sürecinde bizlere vermiş olduğu erişilebilir kent sözünü tuttu. Engelsiz bir Fethiye için Foça Mahallesi’nden çalışmalara başlandı. Kaldırımlarda elektrik direği, panolar dahil engel olan ne varsa kaldırılıyor. Her şey engellilere uygun hale getiriliyor. Bizlerde sahadaki çalışmaları belediye ekiplerimizle birlikte yerinde inceledik. Belediye Başkanımız Alim Karaca’ya, tüm engelli arkadaşlarımız adına teşekkür ediyoruz. Engelsiz bir Fethiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz”