Karacabey Belediyespor’dan iyi başlangıç

SPOR 28.09.2020 - 08:49, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2072+ kez okundu.

Karacabey Belediyespor’dan iyi başlangıç

Karacabey’in profesyonel liglerdeki gururu Karacabey Belediyespor, bu sezon yükseldiği 2. Lig’e iyi bir başlangıç yaptı. Karacabey Belediyespor, ligin 2. haftasında evinde ağırladığı 1922 Konyaspor’u 1-0 mağlup ederek, ligdeki puanını 4’e yükseltti.

Karacabey’in profesyonel liglerdeki gururu Karacabey Belediyespor, bu sezon yükseldiği 2. Lig’e iyi bir başlangıç yaptı. Karacabey Belediyespor, Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grup karşılaşmasında, evinde konuk ettiği 1922 Konyaspor’u 1-0 mağlup etti. Karacabey Belediyespor’un, oynadığı 2 maç sonunda puanını 4’e yükseltmesi ve geçen sezonki muhteşem performansını kaldığı yerden sürdürmesi, camiayı da son derece mutlu etti. Özkan’dan takıma destek Karacabey Belediyespor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Ali Özkan, M. Fehmi Gerçeker Stadında oynanan seyircisiz karşılaşmayı tribünlerden izleyip takıma destek olurken, maç sonunda da futbolcuları ve yönetimi tebrik etti. Özkan yaptığı açıklamada, “Ligde bu sezon ikinci karşılaşmamızdan da alnımızın akıyla çıkmayı başardık ve lige iddialı bir giriş yaptık. Büyük bir başarıyla tanıklık ettiğimiz geçen sezonun ardından, bu yıl da güzel bir takım kurduğumuzu görüyorum. Umarım geçen yılki coşkumuzu bu yıl da artırarak sürdüreceğiz. Ve bu yıl da şampiyonluk yolunda iddialı bir takım olup, camiamızı gururlandıracak başarıla imza atacağız” dedi.

Özkan’dan takıma destek