Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Karaçulha Halk Evi’nde hazırlıklar son noktada

GÜNDEM 18.08.2020 - 16:56, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2635+ kez okundu.
 

Karaçulha Halk Evi’nde hazırlıklar son noktada

Fethiye Belediyesi tarafından yapılan Halk Evleri’ne Karaçulha Mahallesi de eklendi. Karaçulha çok amaçlı salonda yapımı devam eden, Halk Evi’nin kısa bir süre sonra açılacağı öğrenildi.

Uygun fiyatlarıyla Fethiye’nin buluşma merkezi alanlarından olan Fethiye Halkevi kafeleri, Fethiye Merkez ve Göcek’in ardından Karaçulha’da da yapılıyor. Halkevi kafedeki fiyatlar ucuzluğuyla da dikkat çekiyor. Çay 1, meşrubatlar 1.50-8, kahve çeşitleri 3.50-6, tost çeşitleri ise 6-8 TL arasında. Göcek’te de vatandaşların ilgisiyle rağbet gören Halk Evi, Karaçulha’da da yapılıyor. Karaçulha çok amaçlı salonun etrafından Halk Evi için çeşitli peyzaj düzenlemeleri yapıldı. Fethiye Belediyesi’nin kendi ekiplerince Halk Evi’nin sandalye ve masaları rengarenk tasarımlarıyla hazırlandı. Kısa bir süre sonra açılacak olan Karaçulha Halk Evi, diğer halk evleri gibi uygun fiyatlarıyla hizmet verecek. Karaca, “Mahalle ayırt etmiyoruz” Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Hiçbir mahalle ayırt etmeksizin, halkımıza eşit hizmet götürmeye devam ediyoruz. Çok yakında Karaçulha Mahallesi'nde açacak olduğumuz Halk Evi'nin çevre düzenlenmesi tamamlandı. Kullanılan ahşap malzemelerin hepsi, belediye bünyemizde bulunan atölyede çalışma arkadaşlarımız tarafından hazırlandı” dedi.
Fethiye Belediyesi tarafından yapılan Halk Evleri’ne Karaçulha Mahallesi de eklendi. Karaçulha çok amaçlı salonda yapımı devam eden, Halk Evi’nin kısa bir süre sonra açılacağı öğrenildi.
Uygun fiyatlarıyla Fethiye’nin buluşma merkezi alanlarından olan Fethiye Halkevi kafeleri, Fethiye Merkez ve Göcek’in ardından Karaçulha’da da yapılıyor. Halkevi kafedeki fiyatlar ucuzluğuyla da dikkat çekiyor. Çay 1, meşrubatlar 1.50-8, kahve çeşitleri 3.50-6, tost çeşitleri ise 6-8 TL arasında. Göcek’te de vatandaşların ilgisiyle rağbet gören Halk Evi, Karaçulha’da da yapılıyor. Karaçulha çok amaçlı salonun etrafından Halk Evi için çeşitli peyzaj düzenlemeleri yapıldı. Fethiye Belediyesi’nin kendi ekiplerince Halk Evi’nin sandalye ve masaları rengarenk tasarımlarıyla hazırlandı. Kısa bir süre sonra açılacak olan Karaçulha Halk Evi, diğer halk evleri gibi uygun fiyatlarıyla hizmet verecek.
Karaca, “Mahalle ayırt etmiyoruz”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Hiçbir mahalle ayırt etmeksizin, halkımıza eşit hizmet götürmeye devam ediyoruz. Çok yakında Karaçulha Mahallesi'nde açacak olduğumuz Halk Evi'nin çevre düzenlenmesi tamamlandı. Kullanılan ahşap malzemelerin hepsi, belediye bünyemizde bulunan atölyede çalışma arkadaşlarımız tarafından hazırlandı” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.