Karadeniz çöplerden kurtarıldı

21.08.2020 - 17:41, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2362+ kez okundu.

Karadeniz çöplerden kurtarıldı

İki gündür Sarıyer'de etkisini gösteren yağmur ve rüzgâr nedeniyle sahiller çöp ve moloz yığınlarıyla doldu. Sarıyer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karadeniz’i siyaha boyayan bu görüntüye el attı.

İki gündür Sarıyer'de etkisini gösteren yağmur ve rüzgâr nedeniyle sahiller çöp ve moloz yığınlarıyla doldu. Sarıyer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karadeniz’i siyaha boyayan bu görüntüye el attı. Ekipler temizlik için hummalı bir çalışma başlattı. Toplam 200 kişilik ekip, 8 süpürge aracı, 3 su tankeri ve iş makineleriyle Rumeli Hisarı, Emirgan, Kısırkaya, Kilyos, Gümüşdere, İstinye ve Yeniköy sahillerinde temizlik yaptı. Sahillerle birlikte Ayazağa, Rumeli Hisarüstü ve Pınar mahallelerinde yağış nedeniyle oluşan atıklara da müdahale edildi. Çalışmalar devam ederken bugün sadece sahillerden 30 ton çöp toplandı.