Karşıyaka’da Yoga Buluşması

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2019 - 19:02, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2437+ kez okundu.

Karşıyaka’da Yoga Buluşması

Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir’deki Tay Park’ta ‘21 Haziran Dünya Yoga Günü’ne özel etkinlikler düzenleyecek. Saat 09.30’da başlayacak organizasyonda; uluslararası konuşmacı, kişisel gelişim ve meditasyon üstadı Yogesh Sharda’nın da aralarında bulunduğu tanınmış uzmanlar ve eğitmenler Karşıyakalılar ile buluşacak.

Matınızı Alın Gelin Gün boyu sürecek etkinlikler kapsamında; yoga söyleşileri, fiziksel yoga ve raja yoga meditasyonu gibi uygulamalar yapılacak. Öğle arasında ise ney dinletisi sunulacak. Aynı gün saat 20.00’da da Bostanlı Pazar Yeri’nin karşısında yoga buluşması gerçekleştirilecek. “Matınızı alın gelin” sloganı ile düzenlenen etkinlikler, herkese açık ve ücretsiz olacak. 21 Haziran Dünya Yoga Günü Etkinlik Programı Tay Park Tesisleri 09:30 Açılış konuşması 09:45 Yoga nedir ve yoganın yararları konulu söyleşi (Nimet Yıkamacı) 10:30 Fiziksel yoga uygulaması (Şerife Karahançer) 11:30 Kadim nefesler ve meditasyon (Sara Oktay) 12:30 Alican Demir ile ney dinletisi 13:00 Ruhunuzun pilini nasıl şarj edersiniz? (Yogesh Sharda) 14:30 Raja yoga meditasyonu (Mehmet Demir)