Kartepe’de sokaklar parkelendi

29.09.2020 - 09:16, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3016+ kez okundu.
 

Kartepe’de sokaklar parkelendi

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt-yama çalışmaları ile birlikte Maşukiye, Acısu, Derbent ve İbrikdere Mahallerindeki parke ihtiyacı olan sokakların büyük bir kısmını da tamamladı.

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kartepe genelinde sokak ve cadde iyileştirmelerine devam ediyor. Dört mahallede parke çalışmalarını tamamlayan ekipler toplam 21 bin m2 parke tamiratı Kartepe genelinde sokak cadde iyileştirilmeye devam ediyor.   Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Maşukiye Mahallesi’nde Pir Sultan Abdal Caddesi, Kaktüs, Adaçayı, Yeşilova, Mazı,  Meşe Çıkmazı, Vakit, Alabalık, Gizem sokaklarında, Acısu Mahallesi’nde Mirza, Seçkin, Güzin, Harika, Geçit, Meşeli, Bıldır, Huzur, Arda, Emsal, Ulaş, Sızma, İmrenli ve Saha sokaklarında parke çalışmalarını bitirerek hizmete sundu. Derbent ve İbrikdere Mahallesi tamam Belediye ekipleri ayrıca Derbent Mahallesi’nde Kırgızlar ve Girit sokaklarında, İbrikdere Mahallesi’nde 137, 23, 136, 131, 126, 127, 119, 120, 36, 37, 40, 29, 32, 29, 19, 20, ve 21’nci sokaklarda parke çalışmalarını tamamladı. Dört mahallede toplamda 21 bin m2 parke döşemesi yapıldı. Rahmiye ve Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde ki çalışmalar devam ediyor. Hizmetlerimize ara vermiyoruz Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Covid-19 dünya genelinde etkili olurken,  tüm tedbirlerimizi alarak halkımıza hizmet etmeye ara vermeden devam ediyoruz. Belirlenen takvim çerçevesinde ekiplerimiz parke döşemelerine devam edecek.  İhtiyacı olan tüm mahallerimizdeki eksikleri tamamlayacağız” şeklinde konuştu.   
Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt-yama çalışmaları ile birlikte Maşukiye, Acısu, Derbent ve İbrikdere Mahallerindeki parke ihtiyacı olan sokakların büyük bir kısmını da tamamladı.

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kartepe genelinde sokak ve cadde iyileştirmelerine devam ediyor. Dört mahallede parke çalışmalarını tamamlayan ekipler toplam 21 bin m2 parke tamiratı Kartepe genelinde sokak cadde iyileştirilmeye devam ediyor.  

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Maşukiye Mahallesi’nde Pir Sultan Abdal Caddesi, Kaktüs, Adaçayı, Yeşilova, Mazı,  Meşe Çıkmazı, Vakit, Alabalık, Gizem sokaklarında, Acısu Mahallesi’nde Mirza, Seçkin, Güzin, Harika, Geçit, Meşeli, Bıldır, Huzur, Arda, Emsal, Ulaş, Sızma, İmrenli ve Saha sokaklarında parke çalışmalarını bitirerek hizmete sundu.

Derbent ve İbrikdere Mahallesi tamam

Belediye ekipleri ayrıca Derbent Mahallesi’nde Kırgızlar ve Girit sokaklarında, İbrikdere Mahallesi’nde 137, 23, 136, 131, 126, 127, 119, 120, 36, 37, 40, 29, 32, 29, 19, 20, ve 21’nci sokaklarda parke çalışmalarını tamamladı. Dört mahallede toplamda 21 bin m2 parke döşemesi yapıldı. Rahmiye ve Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde ki çalışmalar devam ediyor.

Hizmetlerimize ara vermiyoruz

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Covid-19 dünya genelinde etkili olurken,  tüm tedbirlerimizi alarak halkımıza hizmet etmeye ara vermeden devam ediyoruz. Belirlenen takvim çerçevesinde ekiplerimiz parke döşemelerine devam edecek.  İhtiyacı olan tüm mahallerimizdeki eksikleri tamamlayacağız” şeklinde konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.