Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Kartepe halkı emin ellerde

ALTYAPI 13.05.2020 - 10:26, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3231+ kez okundu.
 

Kartepe halkı emin ellerde

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Covid-19 önlemleri kapsamında ilçe genelinde kurulan pazarlarda vatandaşların rehavete kapılmaması, sosyal mesafe kurallarını ihmal etmemesi için uyarılarda bulunuyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 tedbirleri son gelişmelere uygun olarak Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde aralıksız devam ediyor. Kartepe genelinde kurulan pazarlarda Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri anonslarla vatandaşları Covid-19’a karşı uyarıda bulunarak pazar girişlerinde maske ve el dezenfektanı dağıtıyor.  Sıkı bir şekilde uygulanıyor Bakanlıklar tarafından belirlenen önlemler kapsamında pazar yerlerinde alınan tedbirleri Kartepe Belediyesi ekipleri ilçenin dört bir tarafında, titizlikle uyguluyor. Halkın en yoğun kullanım ve ihtiyaç noktası olan gıda pazarları kalabalıkların oluşmasına müsait ortamlar olduğu için Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tüm halk pazarlarında teyakkuz halinde.. Normalleşirken rehavete kapılmayalım Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kıymetli hemşehrilerimizin içi rahat olsun. Ekiplerimiz maske, dezenfekten gibi koruma malzemeleri ile sahada halkımızın içindeler. Ortak kullanım alanlarımızın dezenfektanı, ilaçlaması kesintisiz devam ediyor. Pazar yerleri gibi kepenk açan berber ve kuaförlerimizde kontrol altında. Mücadelemiz devlet-millet el ele, hep birlikte başladı öylede devam edecek. Normalleşirken rehavete katılıp, tedbirlerimizden uzaklaşmayalım” ifadelerini kullandı.   
Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Covid-19 önlemleri kapsamında ilçe genelinde kurulan pazarlarda vatandaşların rehavete kapılmaması, sosyal mesafe kurallarını ihmal etmemesi için uyarılarda bulunuyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 tedbirleri son gelişmelere uygun olarak Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde aralıksız devam ediyor. Kartepe genelinde kurulan pazarlarda Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri anonslarla vatandaşları Covid-19’a karşı uyarıda bulunarak pazar girişlerinde maske ve el dezenfektanı dağıtıyor. 

Sıkı bir şekilde uygulanıyor

Bakanlıklar tarafından belirlenen önlemler kapsamında pazar yerlerinde alınan tedbirleri Kartepe Belediyesi ekipleri ilçenin dört bir tarafında, titizlikle uyguluyor. Halkın en yoğun kullanım ve ihtiyaç noktası olan gıda pazarları kalabalıkların oluşmasına müsait ortamlar olduğu için Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tüm halk pazarlarında teyakkuz halinde..

Normalleşirken rehavete kapılmayalım

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kıymetli hemşehrilerimizin içi rahat olsun. Ekiplerimiz maske, dezenfekten gibi koruma malzemeleri ile sahada halkımızın içindeler. Ortak kullanım alanlarımızın dezenfektanı, ilaçlaması kesintisiz devam ediyor. Pazar yerleri gibi kepenk açan berber ve kuaförlerimizde kontrol altında. Mücadelemiz devlet-millet el ele, hep birlikte başladı öylede devam edecek. Normalleşirken rehavete katılıp, tedbirlerimizden uzaklaşmayalım” ifadelerini kullandı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.