Kaymakam ve Başkan pazar yerlerini denetledi

16.09.2020 - 13:49, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2344+ kez okundu.

Kaymakam ve Başkan pazar yerlerini denetledi

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Kaymakam Günhan Yazar, İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran’la birlikte Kapalı Pazar Yerini ziyaret ederek esnafı ve vatandaşlar Pandemi kurallarına uyma konusunda uyarılarda bulundular. Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Bu zor süreci kurallara uyarak hep birlikte top yekün mücadele ederek atlatacağız. Lütfen kurallara uyalım” dedi.