Kocaman’dan Öğretmenler Günü mesajı

23.11.2020 - 15:11, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1095+ kez okundu.
 

Kocaman’dan Öğretmenler Günü mesajı

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, 24 Kasım Öğretmen Günü münasebetiyle mesaj yayınladı.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 24 Kasım Öğretmen Günü münasebetiyle mesaj yayınladı. Kocaman mesajında şunları kaydetti: "Özgürlüğü, bağımsızlığı, bizi biz yapan millî ve manevî değerlerimizi, cumhuriyeti ve demokrasiyi koruyan, bu değerleri daha da geliştirecek kuşakları yetiştiren öğretmenlerimize, en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. En zor şartlarda bile, ülkemizin her bir köşesine ulaşarak yol gösteren; bir şeyler daha öğretebilmek için fedakârlıkların en büyüğünü sergileyen, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma ve ‘lider ülke Türkiye’ amacı uğrunda gayret gösteren bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Zor günler geçirdiğimiz bugünlerde öğretmenlerimiz bütün özverileriyle geleceğimiz olan evlatlarımızı en iyi şekilde yetişmelerini sağlarken, sağlığımız için alınan tedbirlerin uygulanmasında evlatlarımızın yetişmesinde üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmektedirler. Hepsinden Allah razı olsun. Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimize Yüce Allah’tan rahmet, emekli ve görevleri başında olan öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömür diliyorum."
Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, 24 Kasım Öğretmen Günü münasebetiyle mesaj yayınladı.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 24 Kasım Öğretmen Günü münasebetiyle mesaj yayınladı.

Kocaman mesajında şunları kaydetti: "Özgürlüğü, bağımsızlığı, bizi biz yapan millî ve manevî değerlerimizi, cumhuriyeti ve demokrasiyi koruyan, bu değerleri daha da geliştirecek kuşakları yetiştiren öğretmenlerimize, en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. En zor şartlarda bile, ülkemizin her bir köşesine ulaşarak yol gösteren; bir şeyler daha öğretebilmek için fedakârlıkların en büyüğünü sergileyen, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma ve ‘lider ülke Türkiye’ amacı uğrunda gayret gösteren bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Zor günler geçirdiğimiz bugünlerde öğretmenlerimiz bütün özverileriyle geleceğimiz olan evlatlarımızı en iyi şekilde yetişmelerini sağlarken, sağlığımız için alınan tedbirlerin uygulanmasında evlatlarımızın yetişmesinde üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmektedirler. Hepsinden Allah razı olsun. Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimize Yüce Allah’tan rahmet, emekli ve görevleri başında olan öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömür diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.