Kocaman sanayi sitesi esnafını ziyaret etti

09.09.2020 - 09:10, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2779+ kez okundu.
 

Kocaman sanayi sitesi esnafını ziyaret etti

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Belediye Başkanı Kocaman, esnaflarla istişare ederken, gündemi değerlendirdi istek ve talepleri dinledi.

Pandemi döneminde bile kurallara uygun olarak her zaman hemşehrileriyle istişare içerisinde olan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Başkan Kocaman burada esnaflarla istişare ederken, istek ve talepleri dinledi. Sanayi ülkemizin lokomotifidir Sanayinin yani üretimin ülkemiz ekonomisinin lokomotifi olduğunu belirten Belediye Başkanı Kocaman “Sanayicimiz ülkemizin can damarı. Türem dünyayı sarsan ezberleri bozan bir pandemi vakasıyla karşı karşıyayız. Amazi tedbir, asgari kayıpla bu meseleden en çabuk şekilde kurtulmaya gayret ediyoruz. Halk sağlığını topyekün tehlikeye sokan Covid-19 maalesef ekonomi başta olmak üzere sağlık, eğitim, turizm, sosyalleşme ve psikolojik olumsuzlukları da beraberinde getiriyor. Bunu bilerek tedbirlere sımsıkı sarılmalı ve zararlarımızı virüse karşı hep birlikte mücadele ederek en aza indirmeliyiz. Biz imkanlarımız ölçüsünde her zaman yanındayız” açıklamasında bulundu.   
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Belediye Başkanı Kocaman, esnaflarla istişare ederken, gündemi değerlendirdi istek ve talepleri dinledi.

Pandemi döneminde bile kurallara uygun olarak her zaman hemşehrileriyle istişare içerisinde olan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Başkan Kocaman burada esnaflarla istişare ederken, istek ve talepleri dinledi.

Sanayi ülkemizin lokomotifidir

Sanayinin yani üretimin ülkemiz ekonomisinin lokomotifi olduğunu belirten Belediye Başkanı Kocaman “Sanayicimiz ülkemizin can damarı. Türem dünyayı sarsan ezberleri bozan bir pandemi vakasıyla karşı karşıyayız. Amazi tedbir, asgari kayıpla bu meseleden en çabuk şekilde kurtulmaya gayret ediyoruz. Halk sağlığını topyekün tehlikeye sokan Covid-19 maalesef ekonomi başta olmak üzere sağlık, eğitim, turizm, sosyalleşme ve psikolojik olumsuzlukları da beraberinde getiriyor. Bunu bilerek tedbirlere sımsıkı sarılmalı ve zararlarımızı virüse karşı hep birlikte mücadele ederek en aza indirmeliyiz. Biz imkanlarımız ölçüsünde her zaman yanındayız” açıklamasında bulundu.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.