Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Kolçelik - Özkanlar Kavşağı arasında asfalt yenileme çalışmaları yapılıyor

ALTYAPI 01.05.2020 - 15:43, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3502+ kez okundu.
 

Kolçelik - Özkanlar Kavşağı arasında asfalt yenileme çalışmaları yapılıyor

Isparta Belediyesi şehir trafiğini rahatlatmak adına yaptığı önemli çalışmaların yanı sıra şu günlerde azalan şehir trafiğini de fırsat bilerek ana arterlerde bozulmuş olan asfaltların yenileme çalışmalarını yapıyor.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda, geçen gün Kolçelik Kavşağında, üniversite-şehir merkezi arası transit geçiş şeridinin yapımını tamamlandı.Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında şimdide Kolçelik Kavşağı ile Özkanlar Kavşağı arasında şehir merkezine giriş yolunda yorgun asfaltların kaldırılması ve yenilenmesi çalışmaları gerçekleştiriliyor. Şehir merkezindeki trafik akışının azaldığı şu günlerde çalışmalarını aralıksız sürdüren Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri daha öncede Demirköprü Kavşağı, Çarşı Polis Karakolundan eski Devlet Hastanesine gidiş yönü olan 111.Caddede yenileme çalışmaları yapmıştı.Şimdide ekipler Kolçelik Kavşağı ile Özkanlar Kavşağı arasında kalan şehir merkezine giriş yolunda deforme olan yorgun asfalt trafik akışı kesilmeden freze ile kaldırıyor ve ardından da asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriyor. 
Isparta Belediyesi şehir trafiğini rahatlatmak adına yaptığı önemli çalışmaların yanı sıra şu günlerde azalan şehir trafiğini de fırsat bilerek ana arterlerde bozulmuş olan asfaltların yenileme çalışmalarını yapıyor.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda, geçen gün Kolçelik Kavşağında, üniversite-şehir merkezi arası transit geçiş şeridinin yapımını tamamlandı.Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında şimdide Kolçelik Kavşağı ile Özkanlar Kavşağı arasında şehir merkezine giriş yolunda yorgun asfaltların kaldırılması ve yenilenmesi çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Şehir merkezindeki trafik akışının azaldığı şu günlerde çalışmalarını aralıksız sürdüren Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri daha öncede Demirköprü Kavşağı, Çarşı Polis Karakolundan eski Devlet Hastanesine gidiş yönü olan 111.Caddede yenileme çalışmaları yapmıştı.Şimdide ekipler Kolçelik Kavşağı ile Özkanlar Kavşağı arasında kalan şehir merkezine giriş yolunda deforme olan yorgun asfalt trafik akışı kesilmeden freze ile kaldırıyor ve ardından da asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.