Konyaaltı Belediyesi’nden kırsala asfalt

17.11.2020 - 11:07, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 2007+ kez okundu.
 

Konyaaltı Belediyesi’nden kırsala asfalt

Konyaaltı Belediyesi Akdamlar, Yeni, Hacısekiler, Aşağıkaraman ve Bahtılı mahallelerinde asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Konyaaltı Belediyesi, kış aylarında ulaşımda yaşanan sorunları en aza indirmek adına yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Akdamlar Mahallesi’nde 4224 ve 4225 sokaklarında sathi asfalt kaplama çalışması yaptı. Buradaki çalışmalarının tamamlanmasıyla ekipler Yeni Mahallesi’ndeki 1805, 1814 ve 1818 sokaklarında sathi asfalt kaplama çalışmasına başladı. Asfalt çalışmalarımız devam ediyor Yılbaşından bu yana 170 bin metrekare sathi asfalt kaplama çalışması yaptıklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, devam eden çalışmaların tamamlanmasıyla 50 bin metrekare daha yeni asfalt kaplama yapmış olacaklarını söyledi. Akdamlar ve Yeni mahalleleri sonrası ekiplerin Hacısekiler Mahallesi’nde çalışmalara başlayacağını ifade eden Başkan Esen, bu mahalleden sonra da Aşağıkaraman ve Bahtılı mahallelerinde asfalt çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını biliyoruz Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Pandemiden önce ilçe merkezine uzak olan mahallelerimizi sık sık ziyaret ediyordum. Bu ziyaretler sırasında mahallelerimizdeki eksiklikleri de tespit etme şansı yakaladım. O dönemden beri mahallelerimizde eksik gördüğümüz tüm temel hizmetleri hızla yerine getiriyoruz. Merkez mahallelerimiz ile kırsal mahallelerimizin birbirinden ayrışan ihtiyaçları var. Ama temel hizmetler noktasında hiçbir ayrım yapmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Muhtardan Başkan Esen’e teşekkür Konyaaltı Belediyesi’nin mahallelerinde yaptığı çalışmalardan son derece memnun olduklarını ifade eden Yeni Mahalle Muhtarı Adnan Sezer, “Mahallemize yapmış olduğu hizmetten dolayı Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e teşekkür ederiz” dedi.
Konyaaltı Belediyesi Akdamlar, Yeni, Hacısekiler, Aşağıkaraman ve Bahtılı mahallelerinde asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Konyaaltı Belediyesi, kış aylarında ulaşımda yaşanan sorunları en aza indirmek adına yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Akdamlar Mahallesi’nde 4224 ve 4225 sokaklarında sathi asfalt kaplama çalışması yaptı. Buradaki çalışmalarının tamamlanmasıyla ekipler Yeni Mahallesi’ndeki 1805, 1814 ve 1818 sokaklarında sathi asfalt kaplama çalışmasına başladı.

Asfalt çalışmalarımız devam ediyor

Yılbaşından bu yana 170 bin metrekare sathi asfalt kaplama çalışması yaptıklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, devam eden çalışmaların tamamlanmasıyla 50 bin metrekare daha yeni asfalt kaplama yapmış olacaklarını söyledi. Akdamlar ve Yeni mahalleleri sonrası ekiplerin Hacısekiler Mahallesi’nde çalışmalara başlayacağını ifade eden Başkan Esen, bu mahalleden sonra da Aşağıkaraman ve Bahtılı mahallelerinde asfalt çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Mahallelerimizin ihtiyaçlarını biliyoruz

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Pandemiden önce ilçe merkezine uzak olan mahallelerimizi sık sık ziyaret ediyordum. Bu ziyaretler sırasında mahallelerimizdeki eksiklikleri de tespit etme şansı yakaladım. O dönemden beri mahallelerimizde eksik gördüğümüz tüm temel hizmetleri hızla yerine getiriyoruz. Merkez mahallelerimiz ile kırsal mahallelerimizin birbirinden ayrışan ihtiyaçları var. Ama temel hizmetler noktasında hiçbir ayrım yapmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Muhtardan Başkan Esen’e teşekkür

Konyaaltı Belediyesi’nin mahallelerinde yaptığı çalışmalardan son derece memnun olduklarını ifade eden Yeni Mahalle Muhtarı Adnan Sezer, “Mahallemize yapmış olduğu hizmetten dolayı Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.