Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Koronaya karşı Türkvinil’den virüs savar film

GÜNDEM 27.10.2020 - 10:18, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1912+ kez okundu.
 

Koronaya karşı Türkvinil’den virüs savar film

Türkvinil, antimikrobiyal film olarak üretilen vinilleri Türkiye’ye getirdi. Film viniller yapıştırıldığı yüzeylerde zararlı mikroorganizmaların tutunmasını engelleyerek, virüs ve bakterilere karşı koruma sağlıyor.

Günümüzün önemli ve en yaygın yüzey kaplama malzemelerinin başında gelen vinil (vinyl), antimikrobiyal özelliği daha da geliştirilerek, yeni koronavirüs COVID-19 ile mücadelede etkin şekilde kullanılmaya başlandı. Antimikrobiyal film olarak üretilen viniller, sık temas edilen yüzeylere yapıştırılıyor ve yapıştırıldığı yüzeylerde zararlı mikroorganizmaların tutunmasını, üremesini engelleyerek, hastalığa neden olma riskini yüzde 99.99 oranında azaltıyor. Bu ürünün Türkiye Distribütörü Türkvinil’in Yönetim Kurulu Başkanı Melek Sercan, Antalya’yı antimikrobakteriyel vinil filmle tanıştırdı ve Türk turizminin başkentine COVID-19’a karşı mücadelede önemli bir avantaj sağladı. Ürünü tanıyan çok sayıda iş insanı, iş yerlerinde yoğun insan teması olan bölümleri Türkvinil ürünü antimikrobiyal film ile kaplatarak, COVID-19 başta olmak üzere virüs ve bakterilere karşı yüksek düzeyde hijyen sağlıyor. Muratpaşa Belediyesi'nde referans iş Melek Sercan’dan yeni antimikrobiyal filmi Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a da tanıtmış ve Uysal’ın makam odasındaki temas edilen yüzeyler yeni antimikrobiyal film ile kaplanmıştı. Melek Sercan’dan yeni antimikrobiyal filmin bakteri ve mikroplara karşı koruma özellikleri hakkında bilgi alan Başkan Uysal, korona virüs pandemisinden korunmada etkili olduğuna inandığı ürünün uygulama aşamasını dikkatle izlemişti. Firma şimdi ürünü Türkiye genelinde tanıtarak, daha yayın şekilde kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Melek Sercan, Başkan Uysal’ın makam odasının antimikrobakteriyel film ile kaplamalarının Türkvinil için Antalya’da önemli bir referans olduğunu ve ürüne talebin hızla artmaya başladığını söyledi. Antimikrobakteriyel filmin bugün için eşsiz bir ürün olduğunu belirten Melek Sercan, kullanım alanları hakkında şu bilgileri verdi: Kullanım alanı geniş, beş yıl koruyor  ‘‘Yapıştırılan yüzeyleri bakteri ve virüslerden koruyan antimikrobiyal film, yapıştırıldığı yüzeylerde zararlı mikroorganizmaların tutunma, gelişme ve enfeksiyona yol açma riskini yüzde 99.99 oranında ortadan kaldırıyor. Çünkü filmin bir parçası olan gümüş iyonları sayesinde, mikropların metabolizması yavaşlıyor ve bunun sonucunda hızla ölüyorlar. Kapı kolları, asansör düğmeleri, ev anahtarları, ofislerdeki çalışma masalarının yüzeyleri, restoranlarda yemek masaları, çocuk oyun alanları, otobüs ve tramvaylardaki düğmeler ile ile tutunma yerleri, atm'lerde tuş panelleri, merdiven korkulukları gibi geniş bir kullanım alanı var. Film, yapıştırıldığı andan itibaren aktif oluyor ve kesintisiz 5 yıl boyunca koruma sağlıyor.’’  
Türkvinil, antimikrobiyal film olarak üretilen vinilleri Türkiye’ye getirdi. Film viniller yapıştırıldığı yüzeylerde zararlı mikroorganizmaların tutunmasını engelleyerek, virüs ve bakterilere karşı koruma sağlıyor.
Günümüzün önemli ve en yaygın yüzey kaplama malzemelerinin başında gelen vinil (vinyl), antimikrobiyal özelliği daha da geliştirilerek, yeni koronavirüs COVID-19 ile mücadelede etkin şekilde kullanılmaya başlandı. Antimikrobiyal film olarak üretilen viniller, sık temas edilen yüzeylere yapıştırılıyor ve yapıştırıldığı yüzeylerde zararlı
mikroorganizmaların tutunmasını, üremesini engelleyerek, hastalığa neden olma riskini yüzde 99.99 oranında azaltıyor. Bu ürünün Türkiye Distribütörü Türkvinil’in Yönetim Kurulu Başkanı Melek Sercan, Antalya’yı antimikrobakteriyel vinil filmle tanıştırdı ve Türk turizminin başkentine COVID-19’a karşı mücadelede önemli bir avantaj sağladı. Ürünü tanıyan çok sayıda iş insanı, iş yerlerinde yoğun insan teması olan bölümleri Türkvinil ürünü antimikrobiyal film ile kaplatarak, COVID-19 başta olmak üzere virüs ve bakterilere karşı yüksek düzeyde hijyen sağlıyor.
Muratpaşa Belediyesi'nde referans iş
Melek Sercan’dan yeni antimikrobiyal filmi Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a da tanıtmış ve Uysal’ın makam odasındaki temas edilen yüzeyler yeni antimikrobiyal film ile kaplanmıştı. Melek Sercan’dan yeni antimikrobiyal filmin bakteri ve mikroplara karşı koruma özellikleri hakkında bilgi alan Başkan Uysal, korona virüs pandemisinden korunmada etkili olduğuna inandığı ürünün uygulama aşamasını dikkatle izlemişti. Firma şimdi ürünü Türkiye genelinde tanıtarak, daha yayın şekilde kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Melek Sercan, Başkan Uysal’ın makam odasının antimikrobakteriyel film ile kaplamalarının Türkvinil için Antalya’da önemli bir referans olduğunu ve ürüne talebin hızla artmaya başladığını söyledi. Antimikrobakteriyel filmin bugün için eşsiz bir ürün olduğunu belirten Melek Sercan, kullanım alanları hakkında şu bilgileri verdi:
Kullanım alanı geniş, beş yıl koruyor 
‘‘Yapıştırılan yüzeyleri bakteri ve virüslerden koruyan antimikrobiyal film, yapıştırıldığı yüzeylerde zararlı mikroorganizmaların tutunma, gelişme ve enfeksiyona yol açma riskini yüzde 99.99 oranında ortadan kaldırıyor. Çünkü filmin bir parçası olan gümüş iyonları sayesinde, mikropların metabolizması yavaşlıyor ve bunun sonucunda hızla ölüyorlar. Kapı kolları, asansör düğmeleri, ev anahtarları, ofislerdeki çalışma masalarının yüzeyleri, restoranlarda yemek masaları, çocuk oyun alanları, otobüs ve tramvaylardaki düğmeler ile ile tutunma yerleri, atm'lerde tuş panelleri, merdiven korkulukları gibi geniş bir kullanım alanı var. Film, yapıştırıldığı andan itibaren aktif oluyor ve kesintisiz 5 yıl boyunca koruma sağlıyor.’’
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.