Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Koylardaki çöpler belediye ekiplerince toplandı

ÇEVRE 09.10.2020 - 12:26, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 2371+ kez okundu.
 

Koylardaki çöpler belediye ekiplerince toplandı

Maskeler, plastik poşetler, cam, teneke ve pet şişeler, kağıt ve metal atıklar ile daha pek çok çöp Bodrum'un eşsiz güzellikteki koylarından tek tek toplandı.

Turizm sezonunda tekne ve insanlarla dolup taşan, mavi ile yeşil birleştiği koylardan, Cennet Koy, Kisebükü, Şeytan Deresi, Kabakum ve Çatal Ada başta olmak üzere birçok koyda Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından temizlik yapıldı. Eğlenceli zaman geçirmek için Koylara giden misafirler özellikle maskelerini ağaç dallarında bırakmaları şaşkınlık yarattı. Sahil kıyılarında yüzen pet şişeler ve yiyecek poşetleri doğanın ne kadar kolay kirlenebileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Tatilcilerin arkalarında bıraktıkları yaklaşık 75 torba çöp Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından doğadan toplandı.   Toplanan poşetler dolusu atık malzemeler kamyonetlerle Bodrum Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’ne nakledildi.
Maskeler, plastik poşetler, cam, teneke ve pet şişeler, kağıt ve metal atıklar ile daha pek çok çöp Bodrum'un eşsiz güzellikteki koylarından tek tek toplandı.

Turizm sezonunda tekne ve insanlarla dolup taşan, mavi ile yeşil birleştiği koylardan, Cennet Koy, Kisebükü, Şeytan Deresi, Kabakum ve Çatal Ada başta olmak üzere birçok koyda Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından temizlik yapıldı.

Eğlenceli zaman geçirmek için Koylara giden misafirler özellikle maskelerini ağaç dallarında bırakmaları şaşkınlık yarattı. Sahil kıyılarında yüzen pet şişeler ve yiyecek poşetleri doğanın ne kadar kolay kirlenebileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Tatilcilerin arkalarında bıraktıkları yaklaşık 75 torba çöp Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından doğadan toplandı.   Toplanan poşetler dolusu atık malzemeler kamyonetlerle Bodrum Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’ne nakledildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.