Liverpool Belediye Başkanı Fethiye’de

GÜNDEM 12.09.2020 - 13:07, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3037+ kez okundu.

Liverpool Belediye Başkanı Fethiye’de

İngiltere’nin en önemli kentlerinden birisi olan Liverpool’un Belediye Başkanı (Lord Mayor) Anna Rothery Fethiye’yi ziyaret ediyor.

Genel olarak ekonominin ve turizmin pandemi nedeniyle zor zamanlardan geçtiği bu günlerde birçok yabancı turist Türkiye’ye gelmekten çekinirken, Liverpool Belediye Başkanı Anna Rothery, Türk turizminin önemli merkezlerinden Fethiye’yi tercih etti. Dalaman Hava Limanı’nda Fethiye Belediyesi yetkilileri tarafından karşılanan Liverpool Belediye Başkanı Lord Mayor Anna Rothery bir hafta kadar Fethiye’de tatil yapıp, Fethiye Belediyesi ile temaslarda bulunacak. Liverpool Belediye Başkanı Rothery, Fethiye’de bulunacağı süre zarfında Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve turizm sektörünün yetkileriyle bir araya gelecek. Anna Rothery’nin ziyareti sırasında, Liverpool ile Fethiye’nin kardeş şehir olması, Liverpool bölgesinden Fethiye'ye daha çok turistin gelmesi için işbirliği yapılması gibi konular da değerlendirilecek.