Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Mamak’ta cadde ve sokaklar sabunlu su ile yıkanıyor

15.09.2020 - 10:30, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2983+ kez okundu.
 

Mamak’ta cadde ve sokaklar sabunlu su ile yıkanıyor

Mamak Belediyesi, tüm dünyayı tedirgin eden korona virüsüne karşı her geçen gün tedbirlerini artırıyor. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin talimatı ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklar Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince sabunlu su ile dezenfekte ediliyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından alınan tedbirleri harfiyen yerine getiren Mamak Belediyesi, halk sağlığı için geniş kapsamlı temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Korona virüsü ile mücadele kapsamında ilaçlama yapmak suretiyle sokakları ve caddeleri yıkadıklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Başta belediyemiz olmak üzere halkımızla bir bütün olarak bu tedbirleri alma noktasında bir gayret içerisindeyiz" dedi. Birlikte yeneceğiz Alınan tedbirlerin virüsten daha güçlü olduğunu vurgulayan Başkan Köse, "Biliyoruz ki hiçbir virüs bizim alacağımız tedbirden daha güçlü değildir. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi birlikte yeneceğiz. Bütün caddelerimizi, bütün sokaklarımızı, bütün yollarımızı yıkayarak temizliyoruz. Yoğun iletişim merkezleri olan her yerde dezenfekte çalışmalarımız devam etmektedir. Ekiplerimiz de bu anlamda mahallelerimizde sokaklarımızı yıkama çalışmalarına sürekli devam edecektir. Sağlık Bakanımızın da söylediği gibi bu risk devam ettiği sürece daha çok deterjanla, çamaşır suyuyla, dezenfekte malzemeleriyle temizlik çalışmalarımız devam edecektir" dedi.
Mamak Belediyesi, tüm dünyayı tedirgin eden korona virüsüne karşı her geçen gün tedbirlerini artırıyor. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin talimatı ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklar Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince sabunlu su ile dezenfekte ediliyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından alınan tedbirleri harfiyen yerine getiren Mamak Belediyesi, halk sağlığı için geniş kapsamlı temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Korona virüsü ile mücadele kapsamında ilaçlama yapmak suretiyle sokakları ve caddeleri yıkadıklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Başta belediyemiz olmak üzere halkımızla bir bütün olarak bu tedbirleri alma noktasında bir gayret içerisindeyiz" dedi.

Birlikte yeneceğiz

Alınan tedbirlerin virüsten daha güçlü olduğunu vurgulayan Başkan Köse, "Biliyoruz ki hiçbir virüs bizim alacağımız tedbirden daha güçlü değildir. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi birlikte yeneceğiz. Bütün caddelerimizi, bütün sokaklarımızı, bütün yollarımızı yıkayarak temizliyoruz. Yoğun iletişim merkezleri olan her yerde dezenfekte çalışmalarımız devam etmektedir. Ekiplerimiz de bu anlamda mahallelerimizde sokaklarımızı yıkama çalışmalarına sürekli devam edecektir. Sağlık Bakanımızın da söylediği gibi bu risk devam ettiği sürece daha çok deterjanla, çamaşır suyuyla, dezenfekte malzemeleriyle temizlik çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.