Mamak’ta Cumhuriyet Bayramı’na özel turnuva

26.10.2020 - 11:28, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1373+ kez okundu.

Mamak’ta Cumhuriyet Bayramı’na özel turnuva

Mamak Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel düzenlediği futbol turnuvası başladı. İlçe genelinde faaliyet gösteren U-14 futbol kulüpleri katılığı turnuvanın ilk maçı ise ev sahibi Yeni Mamak Gsk ve Ankara Gençlik Gücü arasında gerçekleşti. Mamak Şehir Stadı’nda gerçekleşen turnuvadan Yeşil-Beyazlılar sahadan 3-1 gibi net bir skorla ayrıldı.Minikler oynadığı futbolla büyüklerine taş çıkartırken kupaya bir adım daha yaklaştı. Turnuva 29 Ekim günü oynanacak final maçı ile sonlanacak. Köse, “Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Düzenlediğimiz bu anlamlı turnuva ile bir yandan çocuklarımızın bir araya gelip sosyalleşmelerini sağlarken, bir yanda da kardeşlik bağlarını da güçlendiriyoruz” dedi.

Köse, “Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum”