Manisa Büyükşehir Gökçukur’da üreticilerin yanında

28.10.2020 - 16:32, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1799+ kez okundu.

Manisa Büyükşehir Gökçukur’da üreticilerin yanında

Kırsal kalkınmanın sağlanması ve üreticilerin gelirlerinin artması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Hayvan İçme Suyu (HİS) göleti yapım ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla Kırkağaç ilçesi Gökçukur Mahallesi’nde mevcutta bulunan Hayvan İçme Suyu (HİS) göletinde temizlik çalışması yapılırken, 1 adet yeni gölet yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, tarım ve hayvancılığın kalkınmasına yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 17 ilçede sürdürülen çalışmalar ile üreticilerin yanında yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, ekonominin canlanması adına yaptığı çalışmaları üreticilerin hizmetine sunuyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Kırkağaç ilçesi Gökçukur Mahallesi’nde 1 adet Hayvan İçme Suyu Göletinde temizlik, 1 adet yeni yapım çalışması yaparak üreticilerin hizmetine sunacak. Gökçukur Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Evgin, mahallelerinde yapılan çalışmalardan çok memnun olduğunu belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve tüm ekibine teşekkürlerini iletti.