Manisa'da alt ve üstyapı çalışmaları başlatılacak

20.07.2020 - 12:01, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1849+ kez okundu.
 

Manisa'da alt ve üstyapı çalışmaları başlatılacak

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Saruhanlı ilçesine bağlı Azimli Mahallesini ziyaret ederek, 9 kilometre altyapı ve 42 bin metrekare de üstyapı çalışması yapacaklarının müjdesini mahalle sakinlerine verdi. Mahalle Muhtarı Osman Yanar da, böylesi büyük projelerin içerisinde mahallelerinin de yer alıyor olmasının gurur verici olduğunu söyleyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Saruhanlı ilçesine bağlı Azimli Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Mahalle Muhtarı Osman Yanar tarafından karşılanan Çevik’e, MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, MHP Saruhanlı Meclis Üyeleri Şerafettin Yüncüoğlu, Bayram Gür Demir, Esat Haçin, eski Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Hilmi Serkan Emir, Projeler Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlerinden Kadri Akkurt ve Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Sorumlusu Göksel Topçu eşlik etti. Genel Müdür Çevik, Azimli’de 4 kilometre içme suyu, 5 kilometre kanalizasyon hattı döşeyeceklerini, altyapı çalışmasının ardından ise de 42 bin metrekare de üstyapı çalışması yapacaklarının müjdesini mahalle sakinleri ile paylaştı. Mahalle sakinleri de yapılacak olan hizmelert nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Azimli yıllardır beklediği hizmete kavuşuyor MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün selamlarını getirdim. Bugün Azimlili vatandaşlarımıza müjdeli haberler vermeye geldik. İnşallah, Allah’ın izniyle Azimli Mahallesinin komple altyapısını yenilemek için ihaleye çıktık. İhalemiz tamamlandıktan sonra bu yıl içerisinde Azimli Mahallemize ilk kazmayı vuracağız. Hem kanalizasyon hem içme suyu hatları komple yenilenecek. Altyapı tamamlandıktan sonra da kilit parke döşeme çalışmamız var. Hayırlı, uğurlu olsun. Allah utandırmasın” dedi. “Cengiz Başkanımıza derdimizi anlatmıştık, sağ olsun ilacını buldu” Azimli Mahalle Muhtarı Osman Yanar, “Ben öncelikle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum. Sayın Cengiz Başkanımın başlatmış olduğu bu kutlu yoldaki büyük projelerinin içinde bizim de yer almamız ayrıca gurur verici. Sayın Başkanımın inşallah yüzünü kara çıkarmayacağız. Biz de her zaman yanında olacağız. Cengiz Başkanımıza derdimizi anlatmıştık, sağ olsun ilacını buldu. Kronik bir altyapı sorunumuz vardı. Özellikle su ve kanalizasyon sorunumuz çok büyüktü. Allah razı olsun herkes elini taşın altına koydu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” “Cengiz Başkan gerçekten Manisa’nın gözü kulağı oldu” Mahalle sakinlerinden Mehmet Vural, “Cengiz Başkan gerçekten Manisa’nın gözü kulağı oldu. Mesela Selendi’ye gidiyorum. Su patlağı oluyor. Bakıyorum hemen Büyükşehir müdahale ediyor. Cengiz Başkanın ekibinin başarısıdır. Ancak tabi ki bu durum Başkanın titizliğini gösteriyor. Bizim mahallemize yapılacak hizmet için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Mahallemizin uzun zamandır böyle bir hizmete ihtiyacı vardı. Eski alt ve üstyapımızı imece usulü biz kendimiz yaptık. Yapacağınız hizmetler için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.”    
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Saruhanlı ilçesine bağlı Azimli Mahallesini ziyaret ederek, 9 kilometre altyapı ve 42 bin metrekare de üstyapı çalışması yapacaklarının müjdesini mahalle sakinlerine verdi. Mahalle Muhtarı Osman Yanar da, böylesi büyük projelerin içerisinde mahallelerinin de yer alıyor olmasının gurur verici olduğunu söyleyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Saruhanlı ilçesine bağlı Azimli Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Mahalle Muhtarı Osman Yanar tarafından karşılanan Çevik’e, MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, MHP Saruhanlı Meclis Üyeleri Şerafettin Yüncüoğlu, Bayram Gür Demir, Esat Haçin, eski Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Hilmi Serkan Emir, Projeler Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlerinden Kadri Akkurt ve Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Sorumlusu Göksel Topçu eşlik etti. Genel Müdür Çevik, Azimli’de 4 kilometre içme suyu, 5 kilometre kanalizasyon hattı döşeyeceklerini, altyapı çalışmasının ardından ise de 42 bin metrekare de üstyapı çalışması yapacaklarının müjdesini mahalle sakinleri ile paylaştı. Mahalle sakinleri de yapılacak olan hizmelert nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Azimli yıllardır beklediği hizmete kavuşuyor
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün selamlarını getirdim. Bugün Azimlili vatandaşlarımıza müjdeli haberler vermeye geldik. İnşallah, Allah’ın izniyle Azimli Mahallesinin komple altyapısını yenilemek için ihaleye çıktık. İhalemiz tamamlandıktan sonra bu yıl içerisinde Azimli Mahallemize ilk kazmayı vuracağız. Hem kanalizasyon hem içme suyu hatları komple yenilenecek. Altyapı tamamlandıktan sonra da kilit parke döşeme çalışmamız var. Hayırlı, uğurlu olsun. Allah utandırmasın” dedi.
“Cengiz Başkanımıza derdimizi anlatmıştık, sağ olsun ilacını buldu”
Azimli Mahalle Muhtarı Osman Yanar, “Ben öncelikle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum. Sayın Cengiz Başkanımın başlatmış olduğu bu kutlu yoldaki büyük projelerinin içinde bizim de yer almamız ayrıca gurur verici. Sayın Başkanımın inşallah yüzünü kara çıkarmayacağız. Biz de her zaman yanında olacağız. Cengiz Başkanımıza derdimizi anlatmıştık, sağ olsun ilacını buldu. Kronik bir altyapı sorunumuz vardı. Özellikle su ve kanalizasyon sorunumuz çok büyüktü. Allah razı olsun herkes elini taşın altına koydu. Emeği geçen herkese
teşekkür ediyorum.”
“Cengiz Başkan gerçekten Manisa’nın gözü kulağı oldu”
Mahalle sakinlerinden Mehmet Vural, “Cengiz Başkan gerçekten Manisa’nın gözü kulağı oldu. Mesela Selendi’ye gidiyorum. Su patlağı oluyor. Bakıyorum hemen Büyükşehir müdahale ediyor. Cengiz Başkanın ekibinin başarısıdır. Ancak tabi ki bu durum Başkanın titizliğini gösteriyor. Bizim mahallemize yapılacak hizmet için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Mahallemizin uzun zamandır böyle bir hizmete ihtiyacı vardı. Eski alt ve üstyapımızı imece usulü biz kendimiz yaptık. Yapacağınız hizmetler için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.”
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.