Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Manisa'da Wi-Fi keyfi hız kesmeden devam ediyor

GÜNDEM 11.06.2020 - 17:33, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2313+ kez okundu.
 

Manisa'da Wi-Fi keyfi hız kesmeden devam ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Kent Parkı ve Bülent Koşmaz Parkı’nda 2015 yılında hayata geçirilen ücretsiz Wi-Fi hizmeti tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Kent Parkı ve Bülent Koşmaz Parkı’nda 2015 yılında hayata geçirilen ücretsiz Wi-Fi hizmeti tüm hızıyla devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir kapalı olan Atatürk Kent Parkı ve Bülent Koşmaz Parkı’nın yeniden vatandaşların hizmetine sunulmasıyla birlikte, Manisalılar mevcut alanlarda güvenli ve hızlı bir şekilde internete bağlanıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında vatandaşların yoğun olarak kullandığı Atatürk Kent Parkı ve Bülent Koşmaz Parkı’nda ücretsiz Wi-Fi hizmeti vermeye başladı. Manisalılar mevcut alanlarda 5 yıldır telefon, tablet ve benzeri cihazlarıyla güvenli ve hızlı bir şekilde internet keyfi yaşıyor. Ücretsiz wi-fi hizmetinin özellikle gençlerin beğenisini topladığını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Zafer Kasal, “Koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir kapalı olan Atatürk Kent Parkı ve Bülent Koşmaz Parkı, 1 Haziran itibariyle yeniden Manisalıların hizmetine açıldı. Manisalı vatandaşlar mevcut alanların tekrar hizmete açılmasıyla birlikte, hem bu alanlarda keyifle vakit geçiriyor, hem de güvenli ve hızlı bir şekilde internete bağlanıyor. Parkların yeniden hizmete açıldığı Haziran ayının ilk haftasında 630 kullanıcı Manisa Wi-Fi’ye giriş yapmış olup 3 bin 750 dakika güvenli internetten faydalanmıştır” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Kent Parkı ve Bülent Koşmaz Parkı’nda 2015 yılında hayata geçirilen ücretsiz Wi-Fi hizmeti tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Kent Parkı ve Bülent Koşmaz Parkı’nda 2015 yılında hayata geçirilen ücretsiz Wi-Fi hizmeti tüm hızıyla devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir kapalı olan Atatürk Kent Parkı ve Bülent Koşmaz Parkı’nın yeniden vatandaşların hizmetine sunulmasıyla birlikte, Manisalılar mevcut alanlarda güvenli ve hızlı bir şekilde internete bağlanıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında vatandaşların yoğun olarak kullandığı Atatürk Kent Parkı ve Bülent Koşmaz Parkı’nda ücretsiz Wi-Fi hizmeti vermeye başladı. Manisalılar mevcut alanlarda 5 yıldır telefon, tablet ve benzeri cihazlarıyla güvenli ve hızlı bir şekilde internet keyfi yaşıyor. Ücretsiz wi-fi hizmetinin özellikle gençlerin beğenisini topladığını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Zafer Kasal, “Koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir kapalı olan Atatürk Kent Parkı ve Bülent Koşmaz Parkı, 1 Haziran itibariyle yeniden Manisalıların hizmetine açıldı. Manisalı vatandaşlar mevcut alanların tekrar hizmete açılmasıyla birlikte, hem bu alanlarda keyifle vakit geçiriyor, hem de güvenli ve hızlı bir şekilde internete bağlanıyor. Parkların yeniden hizmete açıldığı Haziran ayının ilk haftasında 630 kullanıcı Manisa Wi-Fi’ye giriş yapmış olup 3 bin 750 dakika güvenli internetten faydalanmıştır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.