Mansur Yavaş duyurdu: Yeniden başladı

12.06.2020 - 00:44, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3035+ kez okundu.

Mansur Yavaş duyurdu: Yeniden başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO (Elektrik Gaz Otobüs) Genel Müdürlüğü, salgın sürecinde 21 Mart tarihinden itibaren tedbir amaçlı kullanıma kapattığı 65 yaş ve üstü vatandaşların serbest kart kullanımını yeniden hizmete açtı.

EGO Genel Müdürlüğü verilerine göre 416 bin 303 kişinin sisteme kayıtlı olduğu Ankaraʹda, 65 yaş ve üstü vatandaşlar tarafından corona virüsü salgını öncesi aylık ortalama 200 bin serbest kart kullanımı gerçekleştirildi.Yeni düzenlemeyle birlikte 65 yaş ve üstü vatandaşlar, sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırıldığı her gün sadece 10.00-20.00 saatleri arasında toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.FOTO: SÖZCÜ