Marmaralı Sokak'ta sıcak asfalt çalışması başladı

05.10.2020 - 14:00, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1341+ kez okundu.

Marmaralı Sokak'ta sıcak asfalt çalışması başladı

İmar planına uygun olarak kamulaştırma gerçekleştirilen Şirintepe Mahallesi Marmaralı Sokak ve Yaylalar Sokak’ta binaların yıkımını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, bölgede alt yapı çalışmalarını tamamlayarak sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

Artan nüfus yoğunluğu ile birlikte imar planına uygun olarak kamulaştırma çalışmalarını sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Şirintepe Mahallesi’nde Marmaralı Sokak ve Yaylalar Sokak’ta gerçekleştirdiği yıkım çalışmalarının ardından bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor. ESKİ ve diğer alt yapı kurumları tarafından gerçekleştirilen çalışmaların tamamlandığını belirten yetkililer, sorunsuz bir üst yapı için Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekiplerinin sıcak asfalt çalışmalarına başladığını ifade ettiler. Çalışmalar tamamlandığında imar planına uygun yolları ve kaldırımları ile bölgenin daha yaşanabilir bir alan olacağını ifade eden yetkililer, sıcak asfalt çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak yolun trafiğe açılacağını belirttiler.