MASKİ, Gözlet’in altyapı sıkıntısına derman oluyor

10.05.2020 - 19:18, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3460+ kez okundu.
 

MASKİ, Gözlet’in altyapı sıkıntısına derman oluyor

MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Mümin Deniz, Saruhanlı ilçesine bağlı Gözlet Mahallesinde hayata geçirilen altyapı çalışmasını yerinde inceledi. Deniz, mahallede başladıkları hat döşeme işinin ilk etabını tamamladıklarını belirtti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelerin altyapı ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam ediyor. Bu kapsamda Saruhanlı ilçesine bağlı Gözlet Mahallesinde 450 metre kanalizasyon deşarj hattı döşendi. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışma ile mahallenin sorunlu altyapısı sağlıklı hale getirildi. Daire Başkanı Mümin Deniz de, yürütülen çalışmaları incelemek üzere mahalleyi ziyaret etti. Deniz, “İl genelinde adım adım altyapı sıkıntısı yaşanan noktalara uzanmaya devam ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’den aldığımız talimatlar doğrultusunda vatandaşlarımız için her an büyük bir titizlik içerisinde çalışıyoruz. Gözlet Mahallemizde iki etaptan oluşan bir çalışma planladık. Önümüzdeki günlerde ikinci etap hat döşeme işimize de başlayacağız. Yapılan çalışma hayırlı olsun” dedi. Mahalle ziyaretinde Muhtar Nuri Gelgör ile de görüşen Deniz’e, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Sorumlusu Göksel Topçu ve MASKİ İlçe Şefi Kerim Oruç Ali Orhan da eşlik etti. Biliyoruz ki Büyükşehir ve MASKİ her zaman yanımızda Mahalle Muhtarı Nuri Gelgör, “MASKİ tarafından önce su sıkıntımız çözüldü. Şimdi de kanalizasyon hattımızda önemli bir çalışma yapıldı. Biliyoruz ki Büyükşehir ve MASKİ her zaman yanımızda. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Mümin Deniz, Saruhanlı ilçesine bağlı Gözlet Mahallesinde hayata geçirilen altyapı çalışmasını yerinde inceledi. Deniz, mahallede başladıkları hat döşeme işinin ilk etabını tamamladıklarını belirtti.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelerin altyapı ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam ediyor. Bu kapsamda Saruhanlı ilçesine bağlı Gözlet Mahallesinde 450 metre kanalizasyon deşarj hattı döşendi. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışma ile mahallenin sorunlu altyapısı sağlıklı hale getirildi. Daire Başkanı Mümin Deniz de, yürütülen çalışmaları incelemek üzere mahalleyi ziyaret etti. Deniz, “İl genelinde adım adım altyapı sıkıntısı yaşanan noktalara uzanmaya devam ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’den aldığımız talimatlar doğrultusunda vatandaşlarımız için her an büyük bir titizlik içerisinde çalışıyoruz. Gözlet Mahallemizde iki etaptan oluşan bir çalışma planladık. Önümüzdeki günlerde ikinci etap hat döşeme işimize de başlayacağız. Yapılan çalışma hayırlı olsun” dedi. Mahalle ziyaretinde Muhtar Nuri Gelgör ile de görüşen Deniz’e, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Sorumlusu Göksel Topçu ve MASKİ İlçe Şefi Kerim Oruç Ali Orhan da eşlik etti.
Biliyoruz ki Büyükşehir ve MASKİ her zaman yanımızda
Mahalle Muhtarı Nuri Gelgör, “MASKİ tarafından önce su sıkıntımız çözüldü. Şimdi de kanalizasyon hattımızda önemli bir çalışma yapıldı. Biliyoruz ki Büyükşehir ve MASKİ her zaman yanımızda. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.