Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

MASKİ hayvan üreticisini destekliyor

GÜNDEM 15.09.2020 - 10:34, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1981+ kez okundu.
 

MASKİ hayvan üreticisini destekliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi WEB TV ekranlarında yayınlanan Gündem Özel programında hayvancılık aboneliğinde kademe aralıkları ile ilgili bilgiler verildi.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş’ın konuk olduğu, Manisa Büyükşehir Belediyesi WEB TV’de yayınlanan Gündem Özel programında hayvancılık aboneliğindeki kademe aralıkları ile ilgili bilgi verildi.  Programda Manisa’da yaklaşık olarak 1 milyon adet büyükbaş ve küçükbaş hayvan olduğunu vurgulanarak, MASKİ Genel Müdürlüğü olarak kademe aralıklarında hayvancılık abonelerini desteklemek adına çalışma yapıldığı belirtildi. Konu ile ilgili bilgi veren Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, “Hayvancılık işletmelerinin kuruluş çalışma ve esasları yönetmeliğine dayanarak, zati ihtiyaçlar için hayvan yetiştiriciliği yönetmeliği var. 4 büyükbaş, 10 küçükbaş, 350 kanatlı hayvana sahip olan vatandaşlarımız mesken aboneliğinden yararlanabiliyor. Bu rakamların üzerinde hayvan sayısına sahip olanları hayvancılık abonesi olarak değerlendiriyoruz” dedi. Üreticiyi desteklemek adına kademe aralıkları geniş tutuldu Üreticiyi desteklemek adına buradaki kademe aralıklarını geniş tuttuklarını belirten Akbaş, “Hayvancılık aboneliğimiz de kademe aralıkları 0-40 metreküp arasıdır. 1.62 TL’dir. İkinci kademe 41-60 ve 61 üzeri olarak belirlenmiştir. Küçük anlamda hayvan üreticisini desteklemek adına, Genel Müdürlüğümüz ilgili kurumlardan destek alarak ve sahayı da gözeterek, kademe aralıklarını bu şekilde belirlemiştir” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi WEB TV ekranlarında yayınlanan Gündem Özel programında hayvancılık aboneliğinde kademe aralıkları ile ilgili bilgiler verildi.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş’ın konuk olduğu, Manisa Büyükşehir Belediyesi WEB TV’de yayınlanan Gündem Özel programında hayvancılık aboneliğindeki kademe aralıkları ile ilgili bilgi verildi.  Programda Manisa’da yaklaşık olarak 1 milyon adet büyükbaş ve küçükbaş hayvan olduğunu vurgulanarak, MASKİ Genel Müdürlüğü olarak kademe aralıklarında hayvancılık abonelerini desteklemek adına çalışma yapıldığı belirtildi. Konu ile ilgili bilgi veren Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, “Hayvancılık işletmelerinin kuruluş çalışma ve esasları yönetmeliğine dayanarak, zati ihtiyaçlar için hayvan yetiştiriciliği yönetmeliği var. 4 büyükbaş, 10 küçükbaş, 350 kanatlı hayvana sahip olan vatandaşlarımız mesken aboneliğinden yararlanabiliyor. Bu rakamların üzerinde hayvan sayısına sahip olanları hayvancılık abonesi olarak değerlendiriyoruz” dedi.

Üreticiyi desteklemek adına kademe aralıkları geniş tutuldu

Üreticiyi desteklemek adına buradaki kademe aralıklarını geniş tuttuklarını belirten Akbaş, “Hayvancılık aboneliğimiz de kademe aralıkları 0-40 metreküp arasıdır. 1.62 TL’dir. İkinci kademe 41-60 ve 61 üzeri olarak belirlenmiştir. Küçük anlamda hayvan üreticisini desteklemek adına, Genel Müdürlüğümüz ilgili kurumlardan destek alarak ve sahayı da gözeterek, kademe aralıklarını bu şekilde belirlemiştir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.