(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2019 - 18:48, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2781+ kez okundu.

M.Ekrem Oran, “Bizim evimiz sevgi ve birlik duvarlarıyla örülü Çeşme, bizler aynı evi paylaşan kocaman bir aileyiz.” CHP Genel Başkan Yardımcımız ve parti sözcümüz Sayın Faik Öztrak, CHP İzmir Milletvekilimiz Sayın Bedri Serter, Başkanımız Ekrem Oran, Cüneyt Oğuz, Çeşme Belediyesi Başkan Yardımcısı Faika Öner, meclis üyelerimiz, siyasi parti temsilcileri, muhtarlarımız, birim amirlerimiz, işçilerimiz, memurlarımız ve çok sayıda hemşehrimizin katılımıyla önce CHP İlçe Binasında sonrasında ise Çeşme Belediyesi Hizmet Binasında bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşma törenimize katılan CHP Genel Başkan Yardımcımız ve parti sözcümüz Sayın Faik Öztrak bir konuşma yaparak “Ekrem Oran Çeşme Belediye Başkanlığı için yarıştı ve hakkıyla kazandı bizim için Ekremler çok değerli. Her birinizin bayramını kutlarım.” sözleriyle değerli Çeşmeli hemşehrilerimize seslendi. Başkanımız Ekrem Oran heyecanı ve mutluluğunu şu sözleriyle ifade etti “Bayramlaşma eski bir geleneğimiz bunu geri kazanmamız gerekiyordu, çağrıma cevap verip törenimize katıldığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ben seçim zamanı da söz verdiğim gibi sözümün arkasındayım Çeşme’nin ve Çeşmelilerin yararına olacak olan ne varsa yapmaya hazırım ve sizlere zarar verecek her şeyin inanın sonuna kadar karşında olacağım. Çeşme’mizin sorunlarını çok iyi biliyorum her gün yüzlerce şikayeti kendim cevaplıyorum, İZSU ve İzmir Büyükşehir Belediye’mizden çok büyük bir destek var, tüm ekiplerimiz 7 gün 24 saat çalışıyor bayramdan sonrada böyle olacak ve bütün yol, su ve temizlik problemlerimizi en kısa sürede çözeceğiz. Her birinizi tek tek gözlerinden ve yanaklarınızdan öpüyorum biz kocaman bir aileyiz bayramınız kutlu olsun.” Tüm değerli Çeşme ailemizin bayramı mübarek olsun.