Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Menderes ışıl ışıl

GÜNDEM 13.07.2020 - 09:20, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2580+ kez okundu.
 

Menderes ışıl ışıl

Menderes Belediyesi tarafından ilçe genelinde kaldırım ve aydınlatma çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Menderes Belediyesi tarafından ilçenin dört bir noktasında sürdürülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Fen işleri müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Kemalpaşa, Gölcükler, ve Gümüldür mahallelerinde kaldırım ve aydınlatma çalışmaları gerçekleştirildi.   Estetik görünüm   Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Kent estetiğini ön planda tutan çalışmalarımızla vatandaşımızın yanındayız. Fen işleri müdürlüğümüz tarafından Gümüldür, Gölcükler ve Kemalpaşa Mahallelerimizde sürdürülen kaldırım ve aydınlatma çalışmalarımızla ilçemize farklı bir güzellik katıyoruz. Menderes’in dokusuna uyan, ilçemizin çehresine güzellik katan çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Menderes Belediyesi tarafından ilçe genelinde kaldırım ve aydınlatma çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Menderes Belediyesi tarafından ilçenin dört bir noktasında sürdürülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Fen işleri müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Kemalpaşa, Gölcükler, ve Gümüldür mahallelerinde kaldırım ve aydınlatma çalışmaları gerçekleştirildi.
 
Estetik görünüm
 
Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Kent estetiğini ön planda tutan çalışmalarımızla vatandaşımızın yanındayız. Fen işleri müdürlüğümüz tarafından Gümüldür, Gölcükler ve Kemalpaşa Mahallelerimizde sürdürülen kaldırım ve aydınlatma çalışmalarımızla ilçemize farklı bir güzellik katıyoruz. Menderes’in dokusuna uyan, ilçemizin çehresine güzellik katan çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.