Meram Belediyespor önemli bir misyon üstleniyor

24.06.2020 - 15:07, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2724+ kez okundu.
 

Meram Belediyespor önemli bir misyon üstleniyor

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Bilal Yavaş, binin üzerinde lisanslı sporcusu olan ve farklı branşlarda elde ettiği başarılarla Konya sporunda önemli bir yere sahip olan Meram Belediyespor Kulübü’nü ziyaret ederek Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasaboğlu adına teşekkür belgesi verdi.

Amatör spora desteğimiz her geçen gün artıyor Türkiye Amatör Spor Haftası nedeniyle Meram Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammed Işık ve yönetimini ziyaret eden Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Bilal Yavaş, amatör spor kulüplerine verdikleri desteğin her geçen gün arttığına dikkat çekerek “Bakanlığımız amatör spor faaliyetlerinin teşvik edilmesi ve desteklenmesi amacıyla spor kulüplerimize geçen yıl 17 milyon 722 bin TL maddi destekte bulundu. Amatör spor kulüpleri sporun tabana yayılmasında önemli bir misyon üstlenmektedir” dedi. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasaboğlu’nun selamını ileten Yavaş, kulüp adına gönderilen teşekkür belgesine de Bakan adına Meram Belediye Spor Kulüp Başkanı Muhammed Işık’a verdi. Işık:"Meram Belediyespor gençlerimizi spora kazandırıyor" Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Meram Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammed Işık da, “Meram Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Kavuş’un verdiği destekle farklı branşlarda binin üzerinde lisanslı sporcumuzla Konya sporuna destek oluyoruz. Uluslararası ve ulusal düzeyde önemli başarılara imza atan ve adeta bir ödül fabrikası gibi faaliyet gösteren bir kulübüz. Lisanslı sporcularımızın sayısı her geçen gün artıyor. Amatör spor kulüplerine vermiş olduğu destekten dolayı şahsınızda Gençlik ve Spor Bakanlığımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Ziyarette Kulüp Başkanı Muhammed Işık ile birlikte Başkan Vekili Ahmet Şenyiğit, Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Solma ve Genel Sekreter Sinan Kabak da hazır bulundu.
Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Bilal Yavaş, binin üzerinde lisanslı sporcusu olan ve farklı branşlarda elde ettiği başarılarla Konya sporunda önemli bir yere sahip olan Meram Belediyespor Kulübü’nü ziyaret ederek Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasaboğlu adına teşekkür belgesi verdi.

Amatör spora desteğimiz her geçen gün artıyor

Türkiye Amatör Spor Haftası nedeniyle Meram Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammed Işık ve yönetimini ziyaret eden Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Bilal Yavaş, amatör spor kulüplerine verdikleri desteğin her geçen gün arttığına dikkat çekerek “Bakanlığımız amatör spor faaliyetlerinin teşvik edilmesi ve desteklenmesi amacıyla spor kulüplerimize geçen yıl 17 milyon 722 bin TL maddi destekte bulundu. Amatör spor kulüpleri sporun tabana yayılmasında önemli bir misyon üstlenmektedir” dedi. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasaboğlu’nun selamını ileten Yavaş, kulüp adına gönderilen teşekkür belgesine de Bakan adına Meram Belediye Spor Kulüp Başkanı Muhammed Işık’a verdi.

Işık:"Meram Belediyespor gençlerimizi spora kazandırıyor"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Meram Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammed Işık da, “Meram Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Kavuş’un verdiği destekle farklı branşlarda binin üzerinde lisanslı sporcumuzla Konya sporuna destek oluyoruz. Uluslararası ve ulusal düzeyde önemli başarılara imza atan ve adeta bir ödül fabrikası gibi faaliyet gösteren bir kulübüz. Lisanslı sporcularımızın sayısı her geçen gün artıyor. Amatör spor kulüplerine vermiş olduğu destekten dolayı şahsınızda Gençlik ve Spor Bakanlığımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Ziyarette Kulüp Başkanı Muhammed Işık ile birlikte Başkan Vekili Ahmet Şenyiğit, Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Solma ve Genel Sekreter Sinan Kabak da hazır bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.