Mersin Büyükşehir, zirveleri asfaltlamaya devam ediyor

09.08.2020 - 10:51, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2166+ kez okundu.
 

Mersin Büyükşehir, zirveleri asfaltlamaya devam ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus’a bağlı kırsal mahalleler olan Pirömerli, Dorak, Tepetaşpınar, Boztepe ve Böğrüeğri mahallelerini bağlayan grup yolunda asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanındaki her noktada asfalt atağını sürdürüyor. Havaların ısınmasıyla özellikle kırsal mahalle yollarında asfaltlama çalışmalarına ağırlık veren Büyükşehir ekipleri, uzun yıllardır çözüm bekleyen ve bölgede yaşayan vatandaşlar için sorun oluşturan Tarsus’a bağlı kırsal mahalleler olan Pirömerli, Dorak, Tepetaşpınar, Boztepe ve Böğrüeğri’ni bağlayan grup yolunda asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Göreve geldiği günden bu yana, her yurttaşa eşit hizmet ilkesiyle hareket eden ve ovadan kırsala tüm yerleşim yerlerine hizmet götüren Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, uzun yıllardır el atılmayan ve çözüm bekleyen sorunları bir bir ortadan kaldırıyor. Tarsus’un kırsal bölgesinde yer alan ve sert geçen kış aylarında zarar gören Pirömerli, Dorak, Tepetaşpınar, Boztepe ve Böğrüeğri mahallelerini bağlayan ve çevrede bulunan diğer yerleşim yerlerinin de kullandığı grup yolunda Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol bakım ekipleri tarafından asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Söz konusu grup yolunda günlerce zemin düzenleme, sıkılaştırma, genişletme, şarampol açma ve yer yer dolgu çalışması yapan ekipler, yaklaşık 15 kilometrelik yolda çift kat sathi kaplama faaliyeti yürüttü. Muhtarlar, Başkan Seçer’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti Boztepe Mahalle Muhtarı Kenan Toros, grup yolunun asfaltlanmasından dolayı çok mutlu olduklarını kaydederek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e, Büyükşehir Koordinatörü Sayın Ali Boltaç’a ve ekip amirlerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Yolda özellikle kış aylarında doğal afetlerden dolayı ciddi yıpranmalar yaşandığını belirten Tepetaşpınarı Muhtarı Mehmet Ali Demir ise “Grup yolunda gerçekten çok ciddi yıpranmalar ve çukurlar vardı. Büyükşehir ekipleri gayretli çalışmayla sorunları ortadan kaldırdı ve yolumuzu asfaltladı” diye konuştu. Dorak Mahalle Muhtarı Mustafa Borluoğlu da “Yollarımız son iki yıldır oldukça bozuktu. Durumu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’e ilettik. Ardından böylede inceleme yapıldı ve çalışma başlatılarak asfaltlandı. Mahalle halkım ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Pir Ömerli Mahalle Muhtarı Bilal Koçak da kışın çamurdan, yaz aylarında ise toz nedeniyle sorun yaşanan yolda yapılan asfaltlama ile bu sorunların ortadan kalkmasından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, teşekkürlerini iletti.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus’a bağlı kırsal mahalleler olan Pirömerli, Dorak, Tepetaşpınar, Boztepe ve Böğrüeğri mahallelerini bağlayan grup yolunda asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanındaki her noktada asfalt atağını sürdürüyor. Havaların ısınmasıyla özellikle kırsal mahalle yollarında asfaltlama çalışmalarına ağırlık veren Büyükşehir ekipleri, uzun yıllardır çözüm bekleyen ve bölgede yaşayan vatandaşlar için sorun oluşturan Tarsus’a bağlı kırsal mahalleler olan Pirömerli, Dorak, Tepetaşpınar, Boztepe ve Böğrüeğri’ni bağlayan grup yolunda asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Göreve geldiği günden bu yana, her yurttaşa eşit hizmet ilkesiyle hareket eden ve ovadan kırsala tüm yerleşim yerlerine hizmet götüren Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, uzun yıllardır el atılmayan ve çözüm bekleyen sorunları bir bir ortadan kaldırıyor. Tarsus’un kırsal bölgesinde yer alan ve sert geçen kış aylarında zarar gören Pirömerli, Dorak, Tepetaşpınar, Boztepe ve Böğrüeğri mahallelerini bağlayan ve çevrede bulunan diğer yerleşim yerlerinin de kullandığı grup yolunda Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol bakım ekipleri tarafından asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Söz konusu grup yolunda günlerce zemin düzenleme, sıkılaştırma, genişletme, şarampol açma ve yer yer dolgu çalışması yapan ekipler, yaklaşık 15 kilometrelik yolda çift kat sathi kaplama faaliyeti yürüttü.

Muhtarlar, Başkan Seçer’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti

Boztepe Mahalle Muhtarı Kenan Toros, grup yolunun asfaltlanmasından dolayı çok mutlu olduklarını kaydederek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e, Büyükşehir Koordinatörü Sayın Ali Boltaç’a ve ekip amirlerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yolda özellikle kış aylarında doğal afetlerden dolayı ciddi yıpranmalar yaşandığını belirten Tepetaşpınarı Muhtarı Mehmet Ali Demir ise “Grup yolunda gerçekten çok ciddi yıpranmalar ve çukurlar vardı. Büyükşehir ekipleri gayretli çalışmayla sorunları ortadan kaldırdı ve yolumuzu asfaltladı” diye konuştu.

Dorak Mahalle Muhtarı Mustafa Borluoğlu da “Yollarımız son iki yıldır oldukça bozuktu. Durumu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’e ilettik. Ardından böylede inceleme yapıldı ve çalışma başlatılarak asfaltlandı. Mahalle halkım ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Pir Ömerli Mahalle Muhtarı Bilal Koçak da kışın çamurdan, yaz aylarında ise toz nedeniyle sorun yaşanan yolda yapılan asfaltlama ile bu sorunların ortadan kalkmasından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.