Mersin'de kadınlar, bu kez anneler için üretti

09.05.2020 - 12:29, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 4175+ kez okundu.
 

Mersin'de kadınlar, bu kez anneler için üretti

Mersin Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (MERSİNDEN KOOP) tarafından Mersin Büyükşehir Belediyesi için hazırlanan 8 bin adet sukulent, “Anneler Günü”nde kadınlara ulaştırılacak. Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl kamuya açık alanlarda dağıtım yapılmayacağı için “Anneler Günü”nde evde kalan annelere evlerinde, çalışmak zorunda olan annelere ise işyerlerinde çiçekleri hediye edilecek.

MERSİNDEN Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Meral Seçer, MERSİNDEN Kadın Kooperatifi kurucu ortağı Eylem Bozdoğan, Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu ile Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Göher Şahin ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin serasını ziyaret ederek, sukulent üretimi yapan kadınlarla bir araya geldi.  Meral Seçer, kadınların “Anneler Günü”nü kutladı.    MERSİN (FOTOĞRAFLI/GÖRÜNTÜLÜ)   Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Anneler Günü”nde, Mersin Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (MERSİNDEN KOOP) bünyesindeki 20 kadının el emeğiyle yetiştirdiği 8 bin adet sukulenti Mersinli annelere ulaştıracak.  Mersinden Kadın Kooperatifi bünyesinde sera ve çiçekçilik eğitimi alan 20 kadın, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin serasında hummalı bir çalışma yürüttü ve annelere ulaştırılacak 8 bin adet sukulenti hazırladı. Mersin Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (MERSİNDEN KOOP) Yönetim Kurulu Başkanı Meral Seçer, MERSİNDEN Kadın Kooperatifi kurucu ortağı Eylem Bozdoğan, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu ile Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Göher Şahin ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin serasını ziyaret ederek, sukulent üretimi yapan kadınlarla bir araya geldi. Meral Seçer, kadınların “Anneler Günü”nü kutladı. Kadınların hazırladığı hediyeler, annelere sunulacak Büyükşehir Belediyesi, kadınların hazırladığı bu mütevazı hediyeyi, “Anneler Günü”nde Mersinli kadınlara sunacak.    Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl kamusal alanlarda ve toplu yaşam alanlarında dağıtım yapılmayacak. Bu nedenle sukulentler, annelere evlerinde teslim edilecek. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışmak zorunda olan annelere ise işyerlerinde “Anneler Günü” çiçeklerini hediye edecek.   “Kadınlarımız şu anda 8 bin adet sukulent hazırladı”   MERSİNDEN Kadın Kooperatifi kurucu ortağı Eylem Bozdoğan, “Kadınlarımız şu anda 8 bin adet sukulent hazırladı. MERSİNDEN Kadın Kooperatifi olarak bu sefer annelerimiz için ürettik.  Hazırlığımızı yaptık. Bunlar Belediye’nin çeşitli etkinliklerinde kullanılacak. 20 kadın, birlikte çalıştı. Çalışmalarımız yaklaşık üç-dört gün sürdü. Kadınlarımız, daha önce de bu ürünlerin çoğaltılması, bakımlarının yapılması ile ilgili hem eğitim almıştı, hem de çalışmaları vardı” dedi.   Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu da bu yılki “Anneler Günü”nde kapı kapı dolaşarak ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek, her kesimden ve her yaştan anneye ulaşacaklarını ve sukulentleri sunacaklarını söyledi. Dokucu, “Çiçeklerimizi kapı kapı dağıtarak, anneleri ziyaret ederek, sosyal mesafeyi de koruyarak, kendilerinin Anneler Günü’nü kutlayıp, teslim etmeyi tercih ediyoruz. Sosyal mesafeyi korumamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.
Mersin Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (MERSİNDEN KOOP) tarafından Mersin Büyükşehir Belediyesi için hazırlanan 8 bin adet sukulent, “Anneler Günü”nde kadınlara ulaştırılacak. Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl kamuya açık alanlarda dağıtım yapılmayacağı için “Anneler Günü”nde evde kalan annelere evlerinde, çalışmak zorunda olan annelere ise işyerlerinde çiçekleri hediye edilecek.

MERSİNDEN Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Meral Seçer, MERSİNDEN Kadın Kooperatifi kurucu ortağı Eylem Bozdoğan, Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu ile Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Göher Şahin ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin serasını ziyaret ederek, sukulent üretimi yapan kadınlarla bir araya geldi. 

Meral Seçer, kadınların “Anneler Günü”nü kutladı. 

 

MERSİN (FOTOĞRAFLI/GÖRÜNTÜLÜ)

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Anneler Günü”nde, Mersin Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (MERSİNDEN KOOP) bünyesindeki 20 kadının el emeğiyle yetiştirdiği 8 bin adet sukulenti Mersinli annelere ulaştıracak. 

Mersinden Kadın Kooperatifi bünyesinde sera ve çiçekçilik eğitimi alan 20 kadın, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin serasında hummalı bir çalışma yürüttü ve annelere ulaştırılacak 8 bin adet sukulenti hazırladı.

Mersin Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (MERSİNDEN KOOP) Yönetim Kurulu Başkanı Meral Seçer, MERSİNDEN Kadın Kooperatifi kurucu ortağı Eylem Bozdoğan, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu ile Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Göher Şahin ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin serasını ziyaret ederek, sukulent üretimi yapan kadınlarla bir araya geldi. Meral Seçer, kadınların “Anneler Günü”nü kutladı.

Kadınların hazırladığı hediyeler, annelere sunulacak

Büyükşehir Belediyesi, kadınların hazırladığı bu mütevazı hediyeyi, “Anneler Günü”nde Mersinli kadınlara sunacak. 

 

Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl kamusal alanlarda ve toplu yaşam alanlarında dağıtım yapılmayacak. Bu nedenle sukulentler, annelere evlerinde teslim edilecek. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışmak zorunda olan annelere ise işyerlerinde “Anneler Günü” çiçeklerini hediye edecek.

 

“Kadınlarımız şu anda 8 bin adet sukulent hazırladı”

 

MERSİNDEN Kadın Kooperatifi kurucu ortağı Eylem Bozdoğan, “Kadınlarımız şu anda 8 bin adet sukulent hazırladı. MERSİNDEN Kadın Kooperatifi olarak bu sefer annelerimiz için ürettik.  Hazırlığımızı yaptık. Bunlar Belediye’nin çeşitli etkinliklerinde kullanılacak. 20 kadın, birlikte çalıştı. Çalışmalarımız yaklaşık üç-dört gün sürdü. Kadınlarımız, daha önce de bu ürünlerin çoğaltılması, bakımlarının yapılması ile ilgili hem eğitim almıştı, hem de çalışmaları vardı” dedi.

 

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu da bu yılki “Anneler Günü”nde kapı kapı dolaşarak ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek, her kesimden ve her yaştan anneye ulaşacaklarını ve sukulentleri sunacaklarını söyledi. Dokucu, “Çiçeklerimizi kapı kapı dağıtarak, anneleri ziyaret ederek, sosyal mesafeyi de koruyarak, kendilerinin Anneler Günü’nü kutlayıp, teslim etmeyi tercih ediyoruz. Sosyal mesafeyi korumamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.