Mezitli’de evlenen çiftlere İstanbul Sözleşmesi

25.09.2020 - 09:20, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2322+ kez okundu.
 

Mezitli’de evlenen çiftlere İstanbul Sözleşmesi

Mezitli Belediyesi, aile içi şiddetin önlenmesi konusunda farkındalık yaratmak adına Mezitli’de evlenen çiftlere, ‘İstanbul Sözleşmesi’ kitapçığını veriyor.

Mezitli Belediyesi, aile içi şiddetin önlenmesi konusunda farkındalık yaratmak adına Mezitli’de evlenen çiftlere, ‘İstanbul Sözleşmesi’ kitapçığını veriyor. Kadına yönelik şiddet olaylarının artması sonrası ‘İstanbul Sözleşmesi’ne dikkat çekmek amacıyla başlatılan kampanyada evlenen tüm çiftler evlilik cüzdanın yanında ‘İstanbul Sözleşmesi’ni alıyor. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, geçtiğimiz günlerde Simay ve Eral çiftinin nikahı kıydı. Genç çiftlere nikah cüzdanını CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen verirken, ‘İstanbul Sözleşmesi’ kitapçığını da Başkan Tarhan’ın eşi Sembol Tarhan takdim etti.  İstersek önleyebiliriz İstanbul Sözleşmesi’ne dikkat çekmek amacıyla ilçenin dört bir yanını billboardlarla donattıklarını dile getiren Başkan Tarhan,“Mezitli Belediyesi olarak kadınlarımızı yaşatmaya yönelik tedbirler içerisinde daha fazla insanımıza ulaşarak şiddetin önüne geçebilmek ve İstanbul Sözleşmesinin maddelerini anlatabilmek için bu kitapçığımızı ilçemizde evlenen çiftlerimize veriyoruz. Kadına, çocuğa, hayvanlara, doğaya, her türlü şiddete karşı çıkmaya ve şiddete uğrayan tüm mağdurların yanında olmaya devam edeceğiz. Biz istersek önleyebiliriz” dedi. 
Mezitli Belediyesi, aile içi şiddetin önlenmesi konusunda farkındalık yaratmak adına Mezitli’de evlenen çiftlere, ‘İstanbul Sözleşmesi’ kitapçığını veriyor.

Mezitli Belediyesi, aile içi şiddetin önlenmesi konusunda farkındalık yaratmak adına Mezitli’de evlenen çiftlere, ‘İstanbul Sözleşmesi’ kitapçığını veriyor. Kadına yönelik şiddet olaylarının artması sonrası ‘İstanbul Sözleşmesi’ne dikkat çekmek amacıyla başlatılan kampanyada evlenen tüm çiftler evlilik cüzdanın yanında ‘İstanbul Sözleşmesi’ni alıyor. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, geçtiğimiz günlerde Simay ve Eral çiftinin nikahı kıydı. Genç çiftlere nikah cüzdanını CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen verirken, ‘İstanbul Sözleşmesi’ kitapçığını da Başkan Tarhan’ın eşi Sembol Tarhan takdim etti. 

İstersek önleyebiliriz

İstanbul Sözleşmesi’ne dikkat çekmek amacıyla ilçenin dört bir yanını billboardlarla donattıklarını dile getiren Başkan Tarhan,“Mezitli Belediyesi olarak kadınlarımızı yaşatmaya yönelik tedbirler içerisinde daha fazla insanımıza ulaşarak şiddetin önüne geçebilmek ve İstanbul Sözleşmesinin maddelerini anlatabilmek için bu kitapçığımızı ilçemizde evlenen çiftlerimize veriyoruz. Kadına, çocuğa, hayvanlara, doğaya, her türlü şiddete karşı çıkmaya ve şiddete uğrayan tüm mağdurların yanında olmaya devam edeceğiz. Biz istersek önleyebiliriz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.