Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Nilüfer’de Cumhuriyet Bayramı heyecanı başladı

GÜNDEM 28.10.2020 - 15:01, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1765+ kez okundu.
 

Nilüfer’de Cumhuriyet Bayramı heyecanı başladı

Bursa’da Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının adresi olan Nilüfer’de, bayram heyecanı başladı. “Cumhuriyet Unutulmaz” sloganıyla etkinlikler organize eden Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nda, kurtuluş mücadelesinin dönüm noktalarını anlatan açık hava sergisini izlenime açtı.

Cumhuriyet kutlamalarını, on binleri buluşturan muhteşem bir gelenek haline getiren Nilüfer Belediyesi, pandemi sürecinde toplu etkinliklerin yasaklanması üzerine “Cumhuriyet Unutulmaz” sloganıyla, pandemi koşullarına uygun etkinlikler organize etti. Etkinlikler, Nilüfer Belediyesi Halk Evi önündeki Cumhuriyet Meydanı’nda başladı. Nilüfer Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ilk olarak, açık hava sergisini vatandaşlarla buluşturdu. Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nda açılan “Kurtuluştan, Cumhuriyete” açık hava sergisinde, kurtuluş mücadelesinin Bursa’da ve tüm yurttaki dönüm noktalarını anlatan metin ve görseller yer alıyor. Nilüferliler’in ilgiyle izlediği sergi, bir ay boyunca izlenime açık kalacak. Açık hava sergisinin yanı sıra etkinlikler kapsamında, Nilüfer’in sokakları marşlarla yankılanıyor. Cumhuriyet Bayramı için hazırlanan araçlar, kırsal mahalleleri sokak sokak gezerek, coşkuyu artırıyor. Nilüfer Belediyesi’nin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırladığı ve sosyal medyada gösterime sunulan film de, on binlerce beğeni ve paylaşım aldı.
Bursa’da Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının adresi olan Nilüfer’de, bayram heyecanı başladı. “Cumhuriyet Unutulmaz” sloganıyla etkinlikler organize eden Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nda, kurtuluş mücadelesinin dönüm noktalarını anlatan açık hava sergisini izlenime açtı.

Cumhuriyet kutlamalarını, on binleri buluşturan muhteşem bir gelenek haline getiren Nilüfer Belediyesi, pandemi sürecinde toplu etkinliklerin yasaklanması üzerine “Cumhuriyet Unutulmaz” sloganıyla, pandemi koşullarına uygun etkinlikler organize etti. Etkinlikler, Nilüfer Belediyesi Halk Evi önündeki Cumhuriyet Meydanı’nda başladı. Nilüfer Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ilk olarak, açık hava sergisini vatandaşlarla buluşturdu. Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nda açılan “Kurtuluştan, Cumhuriyete” açık hava sergisinde, kurtuluş mücadelesinin Bursa’da ve tüm yurttaki dönüm noktalarını anlatan metin ve görseller yer alıyor. Nilüferliler’in ilgiyle izlediği sergi, bir ay boyunca izlenime açık kalacak.

Açık hava sergisinin yanı sıra etkinlikler kapsamında, Nilüfer’in sokakları marşlarla yankılanıyor. Cumhuriyet Bayramı için hazırlanan araçlar, kırsal mahalleleri sokak sokak gezerek, coşkuyu artırıyor.

Nilüfer Belediyesi’nin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırladığı ve sosyal medyada gösterime sunulan film de, on binlerce beğeni ve paylaşım aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.