O ilçede karantina kararı

01.11.2020 - 22:58, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1995+ kez okundu.
 

O ilçede karantina kararı

Balıkesir'den karantina kararı geldi.

Balıkesir'in İvrindi İlçesi'ne bağlı Büyükfındık mahallesinde bu gece itibari ile karantina kararı alındı.  Balıkesir Valiliği'nin açıklamasına göre mahallede çok sayıda temaslı kişi bulunması nedeiyle karar yürürlüğe alındı. Yapılan açıklama şöyle "İvrindi İlçemize bağlı Büyükfındık Mahallesinde Covid-19 vakalarının görülmesi ve çok sayıda temaslı kişi bulunması nedeniyle hastalığın yayılımını önlemek amacıyla belirtilen Mahalle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 01.11.2020 tarihi saat 23.00’den itibaren karantina altına alınmıştır. "
Balıkesir'den karantina kararı geldi.

Balıkesir'in İvrindi İlçesi'ne bağlı Büyükfındık mahallesinde bu gece itibari ile karantina kararı alındı. 

Balıkesir Valiliği'nin açıklamasına göre mahallede çok sayıda temaslı kişi bulunması nedeiyle karar yürürlüğe alındı. Yapılan açıklama şöyle "İvrindi İlçemize bağlı Büyükfındık Mahallesinde Covid-19 vakalarının görülmesi ve çok sayıda temaslı kişi bulunması nedeniyle hastalığın yayılımını önlemek amacıyla belirtilen Mahalle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 01.11.2020 tarihi saat 23.00’den itibaren karantina altına alınmıştır. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.