Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

O ilçenin kaderi değişti

ALTYAPI 08.09.2020 - 09:19, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2964+ kez okundu.
 

O ilçenin kaderi değişti

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe ilçesinin 8 mahallesini birbirine bağlayan grup yolunu asfaltla buluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, güzergahın bölge nüfusunun yüzde 25’ine hizmet vereceğini söyledi.

Ordu’da kırsal yol ağlarında başlatılan asfalt seferberliğinde önemli mesafeler kat edildi. Altyapısı tamamlanan yolları asfalt ve beton yollarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Perşembe ilçesinin ulaşım yükünü çeken grup yollarını standardı yüksek konforlu bir yapıya dönüştürdü. Mahalle ve grup yollarında önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçenin birçok noktasında çalışmaların devam ettiğini belirtti. İlçenin en önemli grup yolu 8 mahalleyi kapsayan güzergahın, ilçenin en önemli grup yollarından biri olduğunu ifade eden Başkan Güler, “ Bu yol Perşembe için çok önemliydi. İlk katı yapılan yolda ikinci kat emisyon asfalt çalışmalarıyla birlikte standartları yükselttik. Çınar, Ramazan, Töngeldüzü, Yeniköy, Boğazcık, İstanbulboğazı, Ortatepe ve Anaç mahallelerini kapsayan güzergahı emisyon asfalt ile buluşturduk. İlçenin kırsal yol ağında, nüfusun yüzde 25’ine hizmet verecek” diye konuştu. Her yer şantiyeye dönüştü İlçede devam eden ve tamamlanan asfalt çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Güler, “Toplam 10 kilometre uzunluğundaki Çamarası, Hacılar, Selimiye, Yarlı ve Fatsa ilçesine bağlı Ilıca mahallesi grup yolunu ikinci kat emisyon asfaltla buluşturduk. Ayrıca Doğanköy, Ekinciler, Soğukpınar, Saray, Çerli, Tepeköy, Kırlı, İmeçli ve Kuyluca mahalelerini kapsayan 6 kilometre uzunluğundaki güzergahta, sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı. Diğer yandan Perşembe ve Kırlı Mahallesi merkezlerinde sıcak asfalt çalışmalarına imza attık” şeklinde konuştu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, belirlenen program çerçevesinde, ilçe genelindeki asfalt yatırımlarının artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe ilçesinin 8 mahallesini birbirine bağlayan grup yolunu asfaltla buluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, güzergahın bölge nüfusunun yüzde 25’ine hizmet vereceğini söyledi.
Ordu’da kırsal yol ağlarında başlatılan asfalt seferberliğinde önemli mesafeler kat edildi. Altyapısı tamamlanan yolları asfalt ve beton yollarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Perşembe ilçesinin ulaşım yükünü çeken grup yollarını standardı yüksek konforlu bir yapıya dönüştürdü. Mahalle ve grup yollarında önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçenin birçok noktasında çalışmaların devam ettiğini belirtti.
İlçenin en önemli grup yolu
8 mahalleyi kapsayan güzergahın, ilçenin en önemli grup yollarından biri olduğunu ifade eden Başkan Güler, “ Bu yol Perşembe için çok önemliydi. İlk katı yapılan yolda ikinci kat emisyon asfalt çalışmalarıyla birlikte standartları yükselttik. Çınar, Ramazan, Töngeldüzü, Yeniköy, Boğazcık, İstanbulboğazı, Ortatepe ve Anaç mahallelerini kapsayan güzergahı emisyon asfalt ile buluşturduk. İlçenin kırsal yol ağında, nüfusun yüzde 25’ine hizmet verecek” diye konuştu.
Her yer şantiyeye dönüştü
İlçede devam eden ve tamamlanan asfalt çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Güler, “Toplam 10 kilometre uzunluğundaki Çamarası, Hacılar, Selimiye, Yarlı ve Fatsa ilçesine bağlı Ilıca mahallesi grup yolunu ikinci kat emisyon asfaltla buluşturduk. Ayrıca Doğanköy, Ekinciler, Soğukpınar, Saray, Çerli, Tepeköy, Kırlı, İmeçli ve Kuyluca mahalelerini kapsayan 6 kilometre uzunluğundaki güzergahta, sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı. Diğer yandan Perşembe ve Kırlı Mahallesi merkezlerinde sıcak asfalt çalışmalarına imza attık” şeklinde konuştu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, belirlenen program çerçevesinde, ilçe genelindeki asfalt yatırımlarının artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.