Odunpazarı’nda metruk yapılarda çalışmalar devam ediyor

13.10.2020 - 11:38, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 2368+ kez okundu.

Odunpazarı’nda metruk yapılarda çalışmalar devam ediyor

Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan metruk yapılarda başlattığı çalışmalara devam ediyor. Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan vatandaşları rahatsız eden ve suç işleyenlerin saklanmasına imkân veren metruk yapılarda başlattığı rehabilite ve yıkım işlemlerini sürdürüyor. Çalışmaların başladığı günden bu yana 683 metruk yapıda güvenlik tedbirleri alan ekipler, 2020 yılında 177 metruk yapıda çalışma gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, tespit edilen metruk yapılarda önlemler alındı. 2020 yılında 177 metruk yapıda çalışma başlatan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmaların sürdürüleceğini belirtti. Metruk binalarda çalışmaların başladığı zamandan beri 683 metruk yapıda güvenlik tedbirleri aldıklarını vurgulayan ekipler, kendilerine iletilen talepleri de dikkate alarak Odunpazarı Bölgesi’nde vatandaşların huzuru ve güvenliği için yıkım ve rehabilite çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.