Ömerbey’de Gençlere Hizmet Verecek

01.05.2020 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2983+ kez okundu.

Ömerbey’de Gençlere Hizmet Verecek

Ömerbey Mahallesi’nde ikamet eden başta gençlik için ve vatandaşlarımıza hizmet veren spor kulübüne tahsis edilmek üzere lokal yapılıyor.

Tavşanlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yetersiz kalan kulüp binasının yan tarafında kaba inşaatın ardından duvar örme işlerine start verdi. Projenin yaz aylarında tamamlanarak hizmete alınması hedefleniyor.Konuya ilişkin kısa bir değerlendirmede bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, “2020 yaz takvimine hızla başladık. Bu dönemde her ne kadar koronavirüsle mücadeleye odaklansakta asli vazifelerimizi ihmal etmiyoruz. Ekiplerimiz şehrimizin her yerinde belediye hizmetleri için var güçleriyle çalışıyor” diye konuştu