Ovacık’ta altyapı için yol açma çalışmaları sürüyor

ALTYAPI 09.09.2020 - 16:34, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2347+ kez okundu.

Ovacık’ta altyapı için yol açma çalışmaları sürüyor

Fethiye Belediyesi ile Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Ovacık ve Hisarönü alt yapısı için gerçekleştirdiği ilk etabı yaklaşık 62 milyon TL’lik yatırım ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Fethiye Belediyesi ekipleri Ovacık’ta kanalizasyon hattı geçecek bölgelerde yol açma çalışması da yapıyor. Fethiye Belediyesi ile Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Ovacık ve Hisarönü alt yapısı için gerçekleştirdiği ilk etabı yaklaşık 62 milyon TL’lik yatırım ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Fethiye Belediyesi ekipleri Ovacık’ta kanalizasyon hattı geçecek bölgelerde yol açma çalışması da yapıyor. Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, diğer mahallelerde olduğu gibi Ovacık’ta da yoğun mesai içerisinde. Ovacık bölgesinde kanalizasyon hattının geçeceği bölgelerde ekipler, yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Ovacık’ta Fethiye Belediyesi’nce yol açma, düzeltme ve yapım çalışmaları da hızla devam ediyor. Karaca, “Yoğun mesai içerisindeyiz” Çalışmalar kapsamında Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, bölgeye önemli bir yatırım yaptıklarını belirtirken, “Büyükşehir Belediyesi ile işbirliğinde Ovacık ve Hisarönü için alt yapı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalar kapsamında yol açma gibi birçok çalışmayı da yapmamız gerekiyor. 41 mahalleye eşit hizmet sunmak için yoğun mesai harcalayan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. İlerleyen günlerde de çalışmalarımız sürecek. Ovacık ve Hisarönü’nün alt yapısı gerçekten önemli bir proje. Elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Karaca, “Yoğun mesai içerisindeyiz”