Pandemiden bunalanlar Yenimahalle havuzlarında

25.10.2020 - 11:58, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 2565+ kez okundu.

Pandemiden bunalanlar Yenimahalle havuzlarında

Yenimahalle’ye kazandırdığı 4 büyük yüzme havuzu ve spor kompleksine Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen “TSE Covıd-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni alan Yenimahalle Belediyesi, yüzme havuzlarını birer birer vatandaşların kullanımına sunuyor. Tesislerin tamamında temizlik ve dezenfekte işlemlerinin yapılması sonrasında Hacı Sabancı ve Bülent Ecevit Yüzme Havuzu’nun ardındanTurgut Özakman Yüzme Havuzu ve Spor Tesisleride yeniden vatandaşın hizmetine açıldı. Aylardır zorunlu iş ve ihtiyaçlar dışında dışarı çıkmamaya özen gösteren vatandaşlar, artık belediyenin güvenli havuzlarında hem spor yapıyor, hem stres atıyor. Yenimahalleliler sağlık için kulaç atacak Yaklaşık 8 aydır sosyal yaşamını kısıtlamak, spor aktivitelerine evlerinde devam etmek zorunda kalan Yenimahalle sakinleri belediyeye ait havuzlarda sağlıklı ve hijyen şartlarda yenidenkulaç atmaya başladı. İlçe sakinlerinin sağlık ve güvenliği için bütün tedbirlerin alındığı ve düzenli olarak dezenfeksiyon ve temizlik işlemlerinin yapıldığı Turgut Özakman Yüzme Havuzu ve Spor Tesisleri, Salı ve Perşembe günleri 07.00-21.00, Çarşamba ve Cuma günleri 07.00-17.30, Cumartesi ve Pazar günleri ise 16.30-22.00 saatleri arasında kullanabilecek. Tüm tedbirlerimizi aldık Pandemi sürecinde kapalı olan yüzme havuzu ve spor tesislerinde gerekli dezenfekte işlemlerinin düzenli olan yapıldığını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Spor tesislerimizde vatandaşın sağlığını düşünerek gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Yaptığımız çalışmalar ve temizlik işlemleri sonrasında yüzme havuzlarımız Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen TSE Covıd-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni de aldı. Yenimahalle sakinleri gönül rahatlığı ile havuzlarımızı kullanabilir” dedi.

Yenimahalleliler sağlık için kulaç atacak

Tüm tedbirlerimizi aldık