Psikolojik danışmanlık hizmeti başlıyor

16.10.2020 - 09:11, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1785+ kez okundu.

Psikolojik danışmanlık hizmeti başlıyor

Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde “Ücretsiz Psikolojik Danışmanlık Hizmeti” 19 Ekim Pazartesi günü yeniden başlıyor.  Covid-19 pandemisi nedeniyle bir süre uzaktan telefon ile verilen psikolojik danışmanlık hizmeti, Uzman Psikolog Çiğdem Doğru tarafından hafta içi 08:30 -17:30 saatleri arasında ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Danışanın daha kaliteli ve farkındalıklarının yüksek olduğu bir yaşama sahip olması amacıyla verilen hizmet; yetişkin ve çift terapisi alanlarını kapsıyor. Ücretsiz Psikolojik Danışmanlık Hizmetinden randevu almak ya da detaylı bilgi almak isteyenler 811 59 00 nolu telefondan ulaşım sağlayabilirler.