RİTİMLERİNİ SERGİLEDİLER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2019 - 09:47, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2310+ kez okundu.

RİTİMLERİNİ SERGİLEDİLER

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın ‘Geleceğimizin teminatı çocuklarımız daha da donanımlı yetişmeli’ diyerek 1 Ekim  tarihinde eski İmam Hatip Lisesi yanındaki binada hizmete sunduğu Edirne Yaşam Merkezinde; tiyatrosundan bale salonuna, masa tenisinden müzik kursuna kadar çocuklar kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda ücretsiz eğitim alıyor. Müzik ve ritim atölye çalışmalarının 10 ekim itibariyle başladığını belirten yetkililer “Tef, def, bendir, davul, darbuka, marakas gibi enstrümanlar ile 3 ay boyunca enstrüman tanıma, başlangıç egzersizleri gibi konular işlenerek çocuklarımızın ritim temeli oluşturulmuştur. 9 aydır süren atölye çalışmalarımızı sergilemek amacıyla  15 Ocak  itibariyle konser çalışmalarımıza başladık. Atölye çalışmalarımız iki gruptan oluşturuldu ve küçük grubumuzda 9 öğrenci, büyük grubumuzda ise 7 öğrenci eğitim aldı. Mart ayı itibariyle gönüllü olarak konser çalışmalarımıza gitar öğretmenimiz Kubilay Yence katılmış ve destekleriyle ritim grubumuza tecrübe katmıştır. 20 Haziranda eski Vali Konağı bahçesinde gerçekleştirdiğimiz mini konserimizi dinleyen tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.” dedi. Konseri Belediye Başkan Yardımcısı Yaver Tetik’te izledi.