Rize Alipaşa Plajı'nda inceleme

19.07.2020 - 09:58, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3184+ kez okundu.
 

Rize Alipaşa Plajı'nda inceleme

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, yapımı devam eden İslampaşa Mahallesi Sahil Yürüyüş Yolu ve Alipaşa Plajı'ndaki çalışmaları Başkan yardımcısı Aydın Bilsel’le inceledi.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, yapımı devam eden İslampaşa mahallesi  Sahil Yürüyüş Yolu ve Alipaşa  Plajı´ndaki çalışmaları Başkan yardımcısı Aydın Bilsel’le inceledi. İslampaşa Sahil Yürüyüş Yolu ile Alipaşa Plajı´ndaki çalışmaları belediye başkan yardımcısı , Fen işleri ve Su Kanalizasyon  müdürleriyle birlikte inceleyen Rize Belediye Başkanı Metin,  Alipaşa Plajı´nın çevre düzenlemesi ve hazırlanması için gereken çalışmaların devam ettiğini ifade etti.  Başkan Metin, “Halka en iyi hizmeti vermek adına çalışmalarımız devam ediyor. Yazın gelmesi ile birlikte hem denize girmek, hem de ailesiyle güzel vakit geçirmek isteyen vatandaşların, plajda ve denizde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması adına gereken tüm önlemleri almaya çalışıyoruz. Halkın can güvenliği, sağlığı ve bu konudaki memnuniyeti bizim için çok önemli" değerlendirmesini yaptı. İncelemelerin ardından Başkan Metin ve beraberindeki heyeti Alipaşa’lı vatandaşlar mahalle deki çay evine davet ederek mahalle sorunlarını sohbet eşliğinde değerlendirdi.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, yapımı devam eden İslampaşa Mahallesi Sahil Yürüyüş Yolu ve Alipaşa Plajı'ndaki çalışmaları Başkan yardımcısı Aydın Bilsel’le inceledi.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, yapımı devam eden İslampaşa mahallesi  Sahil Yürüyüş Yolu ve Alipaşa  Plajı´ndaki çalışmaları Başkan yardımcısı Aydın Bilsel’le inceledi.

İslampaşa Sahil Yürüyüş Yolu ile Alipaşa Plajı´ndaki çalışmaları belediye başkan yardımcısı , Fen işleri ve Su Kanalizasyon  müdürleriyle birlikte inceleyen Rize Belediye Başkanı Metin,  Alipaşa Plajı´nın çevre düzenlemesi ve hazırlanması için gereken çalışmaların devam ettiğini ifade etti.  Başkan Metin, “Halka en iyi hizmeti vermek adına çalışmalarımız devam ediyor. Yazın gelmesi ile birlikte hem denize girmek, hem de ailesiyle güzel vakit geçirmek isteyen vatandaşların, plajda ve denizde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması adına gereken tüm önlemleri almaya çalışıyoruz. Halkın can güvenliği, sağlığı ve bu konudaki memnuniyeti bizim için çok önemli" değerlendirmesini yaptı.

İncelemelerin ardından Başkan Metin ve beraberindeki heyeti Alipaşa’lı vatandaşlar mahalle deki çay evine davet ederek mahalle sorunlarını sohbet eşliğinde değerlendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.