Sağlıklı yaşam için altyapı ihtiyaçları karşılanıyor

20.10.2020 - 12:01, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 2502+ kez okundu.

Sağlıklı yaşam için altyapı ihtiyaçları karşılanıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), “Her Şeyden Önce Sağlık” ilkesiyle atık su hattı ihtiyaçlarını karşılamak adına kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Atık suların sağlıklı şekilde tahliye edilmesi ve kanalizasyon ihtiyacını karşılamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Genel Müdürlük, Antakya ilçesine bağlı Akasya Mahallesi’nde atık su hattı olmayan noktalar için 330’luk beton borularla 150 metre döşenen kanal hattı ile altyapı ihtiyacının karşılandığını belirtti. Teknik personel denetiminde yapılan çalışmada 1 ekskavatör, 1 kepçe, 1 kamyon ve 3 personelin görev yaptığını açıklayan HATSU, sağlıklı yaşama katkı sağlandığını ve çevre kirliliğinin önüne geçildiğine dikkat çekti.